Rosenlund 105, Brunflo

Slutpris

2 275 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rosenlund 105, Brunflo (Östersund)

Välskött, rymlig villa med lantligt läge. Bergvärme, nya fönster, nytt tak, renoverat kök och badrum

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtarea
  4 842 m²
 • Driftskostnad
  26 486 kr/år

Välkomna till Rosenlund 105 där en välskött villa med lantligt läge välkomnar er. Här bjuds på ogenerat och soligt läge med bekvämt avstånd till skolor, förskolor samt centrala Brunflo och Östersund. Här överlåts två angränsande fastigheter på totalt 4 842 kvadratmeter. Villan är renoverad med nya 3-glasfönster, nytt tak, renoverat kök och badrum. Bergvärmen ger här dessutom mycket låga driftskostnader.

Villan består av ett entréplan med ett ljust och rymligt, renoverat kök med gott om förvaring och bänkyta samt matplats. Möblerbar hall med inbyggda garderober och dessutom tre sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong under tak som är delvis inglasad.

Från hallen nås sedan en rymlig och praktisk souterrängkällare med gillestuga, sovrum, matkällare, dusch, vedeldad bastu, wc och gott om förvaringsutrymmen. Källaren nås även praktiskt med källaringångar från både lång- och kortsida på huset.

På den grönskande och välplanerade tomten med bra solläge finns gott om utrymme för barn med spring i benen. För den odlingsintresserade finns både trädgårdsland, växthus och flertalet bärbuskar. På den angränsande fastigheten Södergård 1:30 som ingår i köpet finns även lusthus, grillplats med rökskåp och en större gjuten damm. Carport både på Södergård 1:20 och 1:30 finns dessutom för parkering av både bil och husvagn eller för andra önskemål.

Här finner ni verkligen det bästa av två världar med ett enskilt och lantligt läge som dessutom har närhet till skolor, förskolor och service i centrala Brunflo samt mycket goda bussförbindelser och bekvämt pendlingsavstånd till Östersund. Detta är verkligen ett perfekt läge för den friluftsintresserade med strövområden och skidspår som nås enkelt runt knuten.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Vägbeskrivning

Skyltat från E14 till Rosenlund 105 med infart vid Brunflo hembygdsgård. Sväng vänster efter att ha kört över järnvägen innan hembygdsgården, fortsätt sedan rakt fram så finner ni Rosenlund 105 på höger sida efter ca 1,5 km.