Hyggesvägen 30, Blomängen

Slutpris

2 350 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hyggesvägen 30, Blomängen (Östersund)

Enplanshus med stor potential i lugnt och trivsamt kvarter

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  103 m²
 • Tomtarea
  630 m²
 • Driftskostnad
  35 175 kr/år

Här är villan för dig som vill skapa ditt drömhem med en perfekt planlösning, dags att leta fram snickarbyxorna och börja renovera. Trevligt kvarter med lugnt och rofyllt läge, grönskande trädgård i soligt söder. Under senare år har huset fått nytt yttertak, nya 3-glas fönster samt att fjärrvärme och fiber är indragit.

Välkommen in till denna 60-tals villa som nu väntar på att någon annan skall sätta sin prägel. Praktisk hall med flertalet inbyggda garderober och en klädkammare längre in. Välplanerat kök med möjlighet att öppna upp väggen mot vardagsrummet för ett större kök och matplats. Vardagsrummet är stort och rymligt med generösa fönster mot altanen utan direkt insyn, trevligt med kamin när kylan kryper på.

Vidare längre in finns tre sovrum med platsbyggda garderober, och fönster mot baksidan utan insyn. Badrummet är stort och rymligt med fönster för ljus och frisk luft, intill ligger en mindre tvättstuga med direkt access till garaget samt en toalett. Med andra ord har villan allt man behöver, nu är det upptill ny ägare att sätta sin prägel.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område