Alsenvägen 12a, Trångsviken

Slutpris

450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Alsenvägen 12a, Trångsviken (Krokom)

Vackert hus i Shabby chic

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  139 m²
 • Tomtarea
  2 925 m²
 • Driftskostnad
  45 000 kr/år

Centralt i Trångsviken med gångavstånd till skola ligger detta charmiga hus på stor och uppväxt tomt. Huset är i två plan och utstrålar ”Shabby chic”.
Huset har högt i tak, dubbeldörrar, vedkaminer och kakelugn. Det är genomgående vitmålade trägolv där patinan syns. Detaljer som framtagna timmerväggar, tegel och höga fönster ger huset en personlighet.

När du kommer in i huset möts ni av en välkomnande hall med trappan till övervåningen och dubbeldörr in till köket. I hallen finns även dörr mot prktiskt placerad WC. Köket och matplatsen är rymligt och inbjuder till många, långa och tevliga middagar med familj och vänner. I köket finns en vedkamin från Bullajan som till stora delar kan värma upp hela detta våningsplan. I köket finns en vedspis samt att härifrån kommer ni åt den inglasade verandan, ett sovrum och vardagsrummet.

På övre plan finns en möblerbar hall, tre sovrum, badrum och klädkammare. Ett av sovrummen har en vedkamin och i et andra finns en kakelugn. Rymligt badrum som är utrustat med både badkar och duschkabin. Från ett av sovrummen på övervåningen kommer nå åt balkongen som vetter mot söder.

Huset är beläget på en uppväxt tomt och det finns en uteplats på husets södra sida. På tomten finns en förrådsbyggnad samt en byggnad innehållande garage för mindre bil, gästrum, förrådsytor samt isolerat rum på loftet.
I centrum finns livsmedelsaffär och post. I Trångsviken finns förskola och skola från F-6. Bussförbindelserna är mycket goda både till Krokom och till Östersund.

Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Alldeles intill E 14, endast 4 mil från Östersund (ca: 30 minuter med bil). Samhället är speciellt eftersom det har många industrier och företag till ett förhållandevis lågt invånarantal. Med de närliggande byarna Åse, Trång, Mo, Ede och Rönningsberg uppgår antalet invånare i bygden till ca 700. Oviksfjällen på södra sidan sjön bildar fond för sköna naturscenerier, där vädrets växlingar speglar årstiderna. I centrum finns livsmedelsaffäroch post. I Trångsviken finns förskola och skola från F-6. Bussförbindelserna är mycketgoda både till Krokom och Östersund.