Norra Skärvången 323, Skärvången

Slutpris

1 210 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Norra Skärvången 323, Skärvången (Krokom)

Modernt hus i charmiga Skärvången!

 • Typ
  Fritidshus
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Tomtarea
  1 410 m²
 • Driftskostnad
  17 781 kr/år

Välkommen till Skärvången och ett aktivt liv på landet. Med utsikt över Skärvångssjön ligger detta påkostade fritidshus med bergvärme som byggdes 2009 med plats för hela familjen samt garage för både bil och skotrar. Här finns också ett välhållet gästhus med nya fönster som rymmer resten av släkten. Fördraget för att koppla in bergvärme.

Den trevliga farstukvisten tar er in i entréplanet med golvvärme och klinkergolv. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och en inbyggd skjutdörrsgarderob erbjuder gott om extra förvaring. Vidare in i huset ligger relaxavdelningen med spatunna, dusch och en stor bastu. Här finns plats för soffgrupp, stolar och bord om man önskar det. Här finns också pannrummet som har en gästtoalett och tvättmaskin. Via den platsbyggda trappen når man det övre planet som rymmer kök, vardagsrum/matplats, badrum samt 3 sovrum och en klädkammare. Den öppna planlösningen mellan kök/vardagsrum/matplats och generösa fönsterpartier ger rummet ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en fantastisk utsikt över Skärvångssjön. Här finns plats för matbord (6 pers) och soffgrupp, tv-möbel och bokhylla. Badrummet är utrustat med wc, dusch och tvättställsmöbel. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. I anslutning ligger en klädkammare. De två andra sovrummen har platsbyggda 80/120 cm våningssängar. På golven ligger ett gråbetsat plankgolv och på väggarna sitter hyvlad träpanel.

Fantastiska möjligheter till ett härligt friluftsliv, skoteråkning, längdskidor och bärplockning. Här finns också goda möjligheter till jakt och fiske i regionen.
Till Åkersjön med lift- och skidanläggning är det ca 3 mil och till Föllinge är det ca 2,5 mil med all tänkbar service såsom mataffär, restaurang, bensinmack, apotek och hälsocentral.

Välkommen!

Martin Eriksson
Ansvarig mäklare

Martin Eriksson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Från Österund åk E14 till Krokom. Åk väg 340 ca 7 mil från krokom, strax efter skärvången sväng vänster, kör ca 250 m så ser du tre röda hus på höger sida.