Skogsvägen 15, Krokom

Slutpris

1 575 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Skogsvägen 15, Krokom (Krokom)

Praktiskt och bekvämt boende.

 • Typ
  Kedjehus
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  125 m²
 • Tomtarea
  753 m²
 • Driftskostnad
  29 100 kr/år

På lugn barnvänlig gata i centrala Krokom har vi nöjet att erbjuda detta trevliga bostadshus som har plats för både familj och vänner med trägårdstomt mot sydväst. Här kan ni underlätta vardagen med gångavstånd till både förskola, skola och allmän service.

Bostadshuset har ljust kök med plats för matbord vid insynsskyddat fönster mot den lugna villagatan. utanför köket finns en altan där ni kan njuta av frukosten och förmiddagssolen. Vardagsrum med fönsterpartier som ger ett bra ljus. Renoverat badrum som har takdusch i entréplanet. Huset har fyra rymliga sovrum och bra förvaring i klädkammare och förråd. Källarplanet har gillestuga som har renoverats och förberetts med spånskivegolv och putsade väggar. Här får ni själv välja val av golv och tapet. Rummet blir en bra samlingspunkt för att koppla av tillsammans med familjen. Stor tvättstuga med våtrumsmatta. Här finns gott om plats för att hantera både tvättning och torkning av kläder. Ny tvättmaskin. I källaren finns en praktisk matkällare, hobbyrum och bra förrådsutrymmen. Trädgådstomt mot sydväst med plats för lek för barnen. Koppla av på altanen med eftermiddagssol.

Huset har nya 3-glasfönster och isolerat garage med förrådsdel samt automatisk fjärrstyrd garageport.

Här bor ni i lugnt villaområde med gångavstånd till all tänkbar service i centrala Krokom. Busshållplats finns inom bekvämt avstånd. Njut av närheten till skog och mark.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område