Fjällsta Skolvägen 8, Fjällsta

Slutpris

1 300 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fjällsta Skolvägen 8, Fjällsta (Bräcke)

Charmig gård för trivsam småskalighet

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  173 m²
 • Tomtarea
  9 425 m²
 • Driftskostnad
  47 078 kr/år

Nu kan vi välkomna er till denna fastighet som har en vacker gårdsbild i lugn lantlig miljö i populära Fjällsta. Inspireras av det timrade bostadshuset som har tidsenliga detaljer och ett modernt lantligt kök i öppen planlösning mot matrummet. Ta tillvara alla byggnader som bryggstugan med bakugn, uppvärmd hundgård, härbre och loge.

Bostadshuset har stora sällskapsutrymmen som gör att ni har plast för både släkt och vänner. Ombyggt renoverat kök med lantlig känsla som har stommar och dämpade underskåp från Ballingslöv. Fantastiskt ljus från fönsterpartierna åt tre håll. Här vill ni tillbringa mycket tid och laga trevliga middagar med era bästa vänner. Matrummet står redo och har plats för stort matbord. Vardagsrum med härlig rymd som har öppen spis som gör att ni kan koppla av efter dagens arbetspass. Utgång till inglasat stort uterum som står öppet från tidig vår till sen höst. En oas att utnyttja när tillfälle ges. Övre plan har fyra sovrum och renoverat badrum med bastu. På entréplanet finns ett extra rum med separat ingång som har många olika användningsområden med tillhörande duschhörna.

Bostadshuset har en gedigen konstruktion byggt med naturmaterial. Uppvärmningen består av pellets, ved och el vid behov. Renoverade fönster samt nytt badrum på övre plan. Gårdens byggnader samt tillhörande mark gör att det finns stora potentiella möjligheter.

Här bor ni i en trivsam byggd där ni har närhet till Sundsjön med badstrand och liten båthamn. Här kan ni aktivera er med bärplockning, ridning, skoteråkning och fiske. Till Gällö åker ni på 10 minuter och där finns grundskola, mataffär, grundskola, tandläkare och distriktssjukvård. På vägen passerar ni Mickelbacken om ni vill åka lite utförsåkning. I Fjällsta passerar landsortsbussar till Östersund och Gällö.

Välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område