Odlarvägen 14, Blomängen

Slutpris

3 650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odlarvägen 14, Blomängen (Östersund)

Renoverat kedjehus med attraktivt läge och solig tomt

 • Typ
  Kedjehus
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  101 m²
 • Tomtarea
  520 m²
 • Driftskostnad
  39 185 kr/år

Välkommen till Odlarvägen 14 och denna smakfullt renoverade pärla! Huset ligger med mycket centralt läge i populära Blomängen. Lugnt och rofyllt läge med närhet till matvarubutik och skolor samt bekvämt gångavstånd ner till centrum.

Huset har tre våningsplan och har renoverats i en stil som passar de flesta. Genom åren har flera större renoveringar utförts bl.a. kan nämnas utbyggd hall, nytt större badrum, nytt kök, nya ytskikt, nytt uterum, dränering m.m.
Farstubron och entrén välkomnar er in till husets nya del som tidigare endast var ett kallutrymme. Redan när ni kliver innanför tröskeln slås ni av den stora och ljusa hallen som passar den moderna familjen. Huset får därför en skön mix av moderna ytor och 50-tals charm. I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv och vattenburen golvvärme. Klädavhängning finns direkt till vänster samt längre ner i garderobsvägg. Utgång till baksidan och trapp ner till källaren finns för bästa access. Till höger från entrén ligger det nya sovrummet med plats för dubbelsäng om så önskas.

Tre trappsteg tar dig upp till entréplanet och det nya badrummet till vänster. Lyxigt helkaklat badrum i sobra färger med såväl dusch och badkar samt dubbla tvättställ. I badrummet erbjuds bekvämligheter som golvvärme, handdukstork och spotlightsbelysning i taket. Vidare in i villan möts ni av ett trevligt kök som renoverats i lantlig stil. Köket präglas av vitrindörrar, integrerad kyl och frys samt rejäla arbetsytor. Plats finns för mindre köksbord. Sällskapsdelen ligger i direkt anslutning till köket där man med fördel dukar upp för en trevlig middag i goda vänners lag. Fint ljusinsläpp och utgång till den välbyggda altanen med fantastiskt läge och sol hela dagen.
Entréplanet är renoverat med enhetligt ekgolv och målade väggar i varma toner. Den målade trappen tar dig till övervåningen som inrymmer två sovrum med enhetligt ekgolv som entréplanet. Såväl garderobsvägg, klädkammare och kattvind ger bra klädförvaring. Här finns också en mindre toalett.
Husets nedre plan är ljust målad med en fin gillestuga, vitmålat trägolv och målade väggar. Murad öppen spis finns men används ej. Extra rum innanför med dusch (används sällan), bastu, tvättstuga, wc samt ypperliga förvaringsutrymmen.

Tomten är till största del plan och passar utmärkt för småttingar med spring i benen. Här kan familjen njuta av bärbuskar, rabarber och en mindre jordgubbsodling som uppskattas av stora som små. Fint inglasat uterum där många sommarkvällar spenderas, söt lekstuga och ett litet hus för hunden som matchar snyggt. Garage finns med plats för en bil.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område