Odenbacken 8, Söder

Slutpris

3 750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odenbacken 8, Söder (Östersund)

Bo modernt & praktiskt med närhet till Storsjön

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  121 m²
 • Tomtarea
  927 m²
 • Driftskostnad
  41 050 kr/år

Välkomna till söder och detta mycket populära område som ligger trivsamt med gångavstånd till Minnesgärdets badplats och trevliga promenadstråk vid Storsjön. Bostadshuset har de senaste åren genomgått stora kostsamma renoveringar som ett helt nytt kök, badrum och tvättstuga. Här kommer ni att kunna njuta av vardagsrum med generösa fönsterpartier med vacker utsikt över Storsjön och mot Oviksfjällen, föräldrasovrum med eget badrum samt gott om bra förrådsutrymmen.

Bostadshuset har ett nytt fantastiskt kök som har plats för både släkt och vänner. Här har ni ett mycket bra ljus från fönster åt två håll. Köket har underskåp och överskåp med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. En fröjd för den som vill ha ordning och reda i köket och vill laga trevliga middagar. Alla vitvaror är från -18. I anslutning till köket finns den renoverade tvättstugan som har groventré. Här finns garderober som har praktisk inredning för bästa möjliga förvaring. Ny tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns ett nytt badrum med dusch och vikväggar av frostat glas. Tryggt renoverat med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. I etage en trappa upp ligger det stora vardagsrummet med ekparkettgolv där ni kan tillbringa tid för avkoppling och njuta av ljuset och utsikten. Härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. På detta plan finns ett stort sovrum som har utgång till balkongen samt ett separat badrum som blir privat vilket kommer att vara mycket uppskattat.

Souterrängplanet har en lägenhet som kan användas för uthyrning. Här finns ett komplett kök med plats för matbord, allrum, två sovrum och ett stort badrum med dusch.

Den välplanerade tomten ligger mot skogsområde som kan användas av familjen för lek och skoj. På fastigheten finns ett garage med förrådsdel samt friggebod.

Här bor ni i lugnt område med trevliga strövområden in på knuten och vid Storsjön. Närhet till Minnesgärdet som erbjuder vacker utsikt och möjligheten till bad och grillning. Det finns flera matbutiker i området. Bra bussförbindelser och cykelvägar till Östersunds centrum.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.