Ängegatan 59, Odenslund

Slutpris

2 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ängegatan 59, Odenslund (Östersund)

Trivsamt radhus med med lummigt hörnläge och tillbyggt garage populärt område

 • Typ
  Radhus
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  129 m²
 • Tomtarea
  548 m²
 • Driftskostnad
  38 387 kr/år

Mycket trevligt och välplanerat radhus i tre plan på solig hörntomt. Här bor du centralt med närhet till det mesta, barnvänligt område med flertalet skolor och förskolor i området. Huset har renoverats löpande genom åren med b.la. nytt yttertak, nytt badrum och ny tvättstuga, såväl fjärrvärme som fiber är installerat.

Grönskande och privat framsida med stenlagd uteplats där solen lyser, en ypperlig plats för det lilla växthuset. Inbjudande entré med charmiga fönster och nybyggd farstubro , ytterdörren är också ny och har ett smidigt kodlås för att underlätta vardagen. Entréplanet har ett trivsamt kök med intilliggande matplats med rum för matbord och 6 stolar. Köket är ljust och funktionellt med ljusa luckor och bänkskivor i ek, väggen upptill är klädd med vit fibo trespo. Från köket finns utgång till tomten med gräsmatta och altan som bjuder på eftermiddag och kvällssol. Ljust och trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier på båda sidor, i anslutning finns ett perfekt lekrum för de små eller varför inte inreda till ett bibliotek.

En bra planerad övervåning med inrymmande tre sovrum, stort badrum och klädkammare. Badrummet är ombyggt och är nu en del av det som tidigare var klädkammare, perfekt med både dusch och badkar. Ytskikten består av våtrumsmatta i skifferimitation som matchas till vita delvis kaklade väggar, tillsammans med två fönster blir det ett mycket ljust och trevligt badrum.

Källarplanet bjuder på en renoverad tvättstuga och ett fint allrum/gästrum med intilliggande förråd och matkällare. Bekvämligheter som fjärrvärme och fiber finns.

Här bor du med närhet till det mesta, blå center området med matvarubutik, gym, café och restaurang. Sommartid är Björkbackaparken en favorit för liten som stor, vintertid har du ÖSK området med milsvida skidskåp som lockar.

Välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.