Torvalla By 505, Torvalla

Slutpris

2 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Torvalla By 505, Torvalla (Östersund)

Lantligt beläget timmerhus

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtarea
  5 467 m²
 • Driftskostnad
  26 600 kr/år

Varmt välkommen till denna lantliga idyll med timrad mangårdsbyggnad, ladugård och garage. Huset är vackert beläget med utsikt mot Storsjön och ligger endast 10 minuters bilväg från Östersund centrum och erbjuder fantastiska friluftsmöjligheter och närhet till naturen. Tomten är grönskande och rymlig.

Huset är mycket trivsamt och modernt inrett. Entréplanet välkomnar med en ljus och trivsam hall med vackra detaljer såsom pärlspont och timmerväggar. Rymligt och ljust vardagsrum med fönster mot tre väfdersträck och en värmande öppenspis med insats. Våningsplanet har tre sovrum, varav ett har öppen spis med insats. En renoverad och fräsch tvättstuga med badkar. Modernt badrum med dusch och här ligger ett klinkergolv och väggarna har kakel. Huset har ett ljust och rymligt lantkök där den gamla murade spiskåpan med tillhörande vedspis finns bevarad. Hallen är som går i vinkel är rymlig och här finns plats för kontorshörna om så önskas. Från hallen finns utgång till uteplats med tak. Här finns gott om plats för ett stort matbord och utrummet passar utmärkt för både kräftskiva och grillkvällar med familjen.

På husets övre plan finns utveckligspotential. Här finns stora möjigheter för den som vill att göra flera sovrum, badrum och umgängesytor. Övre plan består idag av en oinredd del och en del där det tidigare var sovrm, badrum och vardagsrum.

Välkommen på visning på detta charmiga hus i gårdsmiljö.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.