Stövarvägen 10, Karlslund

Slutpris

4 675 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stövarvägen 10, Karlslund (Östersund)

Attraktivt boende i mycket populärt område

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  139 m²
 • Tomtarea
  1 002 m²
 • Driftskostnad
  42 410 kr/år

Välkomna till denna fastighet med fantastiskt läge som har gångavstånd till stadskärnan, Östersunds skidstadion samt naturnära rekreationsområden. Bostadshuset har representativa sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp och vacker utsikt över området och Oviksfjällen. Lugnt och barnvänligt läge med allt inom bekvämt avstånd.

Välkomna in i detta bostadshus som är utrustat med vältilltagna ytor att umgås i både inne och ute, för avkoppling och sömn samt gott om förvaringsmöjligheter. På entréplanet kan ni njuta av stora sällskapsutrymmen i öppen planlösning där ni kan möblera med ett matbord som rymmer både släkt och vänner. Kök med bardel mot matsalsdel och vardagsrum så att ni kan kommunicera med era gäster medans maten tillagas. Här har ni vacker utsikt över området och Oviksfjällen från de generösa fönsterpartierna i vardagsrummet samt från uteplatserna och trädgårdstomten. Rikligt med eftermiddags- och kvällssol. På entréplanet finns ett renoverat badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. En rolig detalj i hallen är att det finns en praktisk tvätt nedkast. Innanför entrén är det klinker med golvvärme och bra utrymme för ytterkläder. Huset är utrustat med fem sovrum. Ett av sovrummen används som bibliotek och har skjutdörr mot vardagsrummet.

I källarplanet kan ni koppla av i gillestugan med en värmande brasa från den murade spisen med insats. I källaren finns en stor renoverad tvättstuga som är perfekt när det är många personer som bor i huset. Relax med badrum och bastu. Bra förrådsutrymmen och trapp till garaget där den snö- och isfria bilar står och väntar.

Bostadshuset har en gedigen stabil konstruktion som skapar en långsiktig trygghet. Huset har nytt yttertak, ytterväggar som kräver lite underhåll, nyligen renoverade och till stor del utbytta fönster till 3-glasfönster samt moderna balkong/ altandörrar. Isolerat garage med takport.

Känn er som hemma i ett av Östersunds bästa områden. Här har ni närhet till vackra Björkbackaparken med tennisbanor, paddeltennisbana och sommarcafé. I området finns gott om grönytor för barnen att leka på. Privata och kommunala förskolor samt skolor finns inom bekvämt avstånd från bostaden. I anslutning till bostaden finns elljusspår med milsvida preparerade skidspår på vintern med start på närliggande skidstadion.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område