Revsund 113, Revsund

Slutpris

2 900 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Revsund 113, Revsund (Bräcke)

Fastighet som ger hallelulja moment!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  10 r.o.k.
 • Boarea
  480 m²
 • Tomtarea
  7 579 m²
 • Driftskostnad
  49 399 kr/år

Välkomna till Revsunds prästgård som ligger makalöst vackert på strandtomt vid Revsundssjön. Mycket spektakulär bostadsbyggnad från sekelskiftet med tidstypiska detaljer som högt i tak, höga fönster, vackra trägolv och kakelugnar. Njut av lugnet och stillheten. Utnyttja det inarbetade konceptet med bed & breakfast, konferens och sommarcafé om ni så önskar. Huset har moderna lösningar som bl. a sjövärme och flera renoverade badrum.

Vid ankomsten till Revsund och området så uppenbarar sig denna vackra sekelskiftesbyggnad som är ett riktigt kulturarv och ligger otroligt vackert vid Revsundssjön. Här har ni 420 kvm bostadsyta att förvalta samt fortsätta renovera och vårda som nuvarande ägare har gjort. Här finns mycket av de gamla tidsenliga detaljerna bevarade och smakfullt renoverat så att husets karaktär ska bevaras. Självklart finns det många moderna funktioner som är ett måste i dagens samhälle. Bostadshuset har både timmer stomme och bjälklag, renoverad tidsenliga fönster, plåttak och sjövärmepump för bästa möjliga driftskostnader.

Bostaden har i entréplanet en takhöjd på 3,20 meter, höga fönster med breda fönstersmygar och en fantastisk rymd och atmosfär. Här har ni representativa sällskapsutrymmen med vackert fiskbensmönstrat ekparkettgolv, fantastiskt ljus och utsikt mot Revsundssjön. Här finns plats för både små och stora sällskap, hela släkten och alla vänner. Här står en nyinstallerad braskamin som ger en härlig känsla och ni kan bara njuta av sällskapet och den vackra miljön. Fördrinken kan med glädje serveras på den stora verandan mot stranden. Lantligt kök som har storhushållspotential. På entréplanet finns också bibliotek, två stora sovrum och en härlig välkomnande hall. Två badrum varav ett har modern tvättmaskin och torktumlare. Här kan ni dela upp utrymmena mellan det som ni vill ha privat och det som ska vara tillgängligt för era gäster.

Övre plan har fyra stora renoverade sovrum där de vackra detaljerna har framtagits och renoverats på ett sätt så att rummens karaktär har bevarats. I några rum finns vackra kakelugnar samt tvättställ. På övre plan finns ett fantastiskt allrum med värmande braskamin, trägolv och timmerpanel på väggarna. Här kan ni koppla av och bara njuta av lugnet och utsikten över Revsundssjön. Utgång till en trevlig veranda som står öppen under de varma delarna av året. Stort välutrustat kök och renoverat badrum med badkar.

Fastigheten har en bryggstuga samt ladugårdsbyggnad. Bryggstugan har storstuga samt fungerande vedspis och bakugn. Bjud in era vänner på tunnbrödbakning. Det är garanterat uppskattat. Ladugårdsbyggnaden har garageplats.

Revsund ligger endast 6 kilometer från Gällö som har både har förskola och skola. Här finns även sporthall och välsorterad matbutik. Två kilometer från Revsunds prästgård ligger världens längsta skidtunnel där det går att åka skidor på både sommaren och vintern. Här passerar pilgrimsleden och här finns härliga strövområden och flera populära badställen som t ex Forsaleden.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område