Falkfångarvägen 43, Torvalla

Slutpris

4 000 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Falkfångarvägen 43, Torvalla (Östersund)

Familjebostad klar för inflyttning.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Tomtarea
  1 033 m²
 • Driftskostnad
  29 230 kr/år

Välkomna in i detta nybyggda Eksjöhus som ligger på hörntomt vid återvändsgata i barnvänligt lugnt område. Här får ni njuta av härlig komfort med vattenburen golvvärme i hela bostaden, stora öppna sällskapsutrymmen där ni med stor iver bjuder in både släkt & vänner till trevliga middagar och har en avskildhet för alla barn där de har eget allrum samt sovrum.

Bostadshuset har en praktisk och funktionell disposition med kök, vardagsrum och matsalsdel i öppen planlösning mitt i hjärtat av huset. Här flödar ljuset in via generösa fönsterpartier i vardagsrum och kök. Vardagsrummet, med utgång till den tänkta altanen och planerade trädgårdstomten, ligger väl insynsskyddat mot skogsområde. Här kommer ni verkligen att känna att det råder lugn och harmoni både för vuxna och barn. Den angränsande skogen blir en outtömlig oas av möjligheter för både lekar och utflykter. Köket har stommar och luckor från Vedum med dämpade utdragslådor och överskåp. Vitvaror från Miele som är kända för sin goda kvalité. Praktisk bardel mellan kök och vardagsrum. Köket uppmuntrar till matlagning i glada vänners lag. Tack vare den öppna planlösningen så har ni alltid god kontakt med alla gäster. Master bedroom är väl tilltaget och har utgång till den insynsskyddade tomten. I anslutning till master bedroom finns ett badrum som har klinker och helkaklade ljusa väggar. Stort hörnbubbelbadkar och takdusch med vikväggar av glas tillfredsställer alla önskemål. Inredning från Vedum med bra förvaring. Generöst tilltagen tvättstuga med groventré mot garageinfarten. Tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Barnens sov avdelning och trevliga avskildhet finns i huset södra delar. Här kan barnen i lugn och ro spela spel och titta på film medans de vuxna umgås i de stora sällskapsutrymmena. Här ligger tre smakfullt färgsatta sovrum där alla kan, när det är dags att sova, njuta av lugnet och fridfullheten.

Hallen har klinker med golvvärme som klarar en hög belastning av våta skor och ytterkläder.

Isolerat garage på betongplatta med golvbrunn.

Har bor ni i nyetablerat villaområde med andra familjer som uppskattar det barnvänliga miljön nära förskolor, skolor och allmän service. Det är gångavstånd till både förskola och skola. Här finns promenadstråk och skogsområden direkt utanför dörren. Odensala sportfält med fotbollsplaner, tennisbanor, elljusspår ligger inom bekvämt avstånd. Bra bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.