Lövtorpsvägen 32, Frösön

Slutpris

5 100 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lövtorpsvägen 32, Frösön (Östersund)

Njut av sol, bad och båtliv.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  82 m²
 • Tomtarea
  2 750 m²
 • Driftskostnad
  49 738 kr/år

Med ostört läge vid Storsjöns strand där ljudet från vågorna och sjöfåglarna är det enda som hörs ligger denna fastighet på äkta sjötomt där naturen blir er närmaste granne. Här kan ni njuta av lugnet och strandlivet med egen nybyggd påkostad brygga med vattendjup för stor båt och härligt soldäck på bryggan. Här har ni också en vedeldad bastu vid vattnet för att värma er i innan ni doppar er i Storsjön. De som vågar och har goda simkunskaper kan ta en simtur till närliggande Kycklingholmen. Det tar under 10 minuter till Östersunds centrum.

Fastigheten har rymligt bostadshus med loft samt sjövärme. Gäststuga kan användas för uthyrning. Stort isolerat uppvärmt garage med många användningsområden för en företagare samt stor förrådsbyggnad.

Bostadshuset är uppfört 1994 i 2-plan samt loft och erbjuder spatiösa sällskapsutrymmen i entréplanet med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Utgång till stor längsgående balkong över vattnet som har öppen del med vindskydd för soliga varma dagar och inglasad del med skjutbara glaspartier när ni är behov av lite mer värme och skydd. Här kommer ni att vilja tillbringa så mycket tid som möjligt med både familj, släkt och vänner. Vardagsrum, matsalsdel och kök har en öppen planlösning med ryggåstak som mot nock har en takhöjd 4,2 meter med en värmande braskamin i mitten som bidrar till en härlig rymd och atmosfär. När middagen tillagas i köket kan ni samtidigt konversera med era inbjudna gäster som sitter och njuter av utsikten över Storsjön med en välsmakande välkomstdrink i handen. Köket har gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor samt klinker med golvvärme för att hålla era fötter varma. Badrum med klinker och golvvärme finns vid entrén. På det nedre planet finns ytterligare ett badrum med klinker och golvvärme samt tvättstuga med bra avlastningsytor och ny tvättmaskin. Två sovrum med utsikt mot Storsjön.

Påkostad brygga med vattendjup för stor båt, stege efter dopp från bryggan och egen badstrand. Stor altan i anslutning till bryggan med grill av sten. Altaner finns även mot entrésidan och gaveln på huset med vindskydd mot Storsjön samt en uteplats med trädäck på trädgårdstomten. Kort sagt här finns uteplatser för alla olika typer av väderlek, behov och gäster.

På fastigheten finns också stuga för permanentboende eller gästhus som har fullt utrustat kök och allrum i öppen planlösning med öppen spis med insats. Badrum med dusch, sovrum och altan på framsidan med utsikt mot Storsjön. Stort isolerat garage med golvvärme och extra hög och bred automatisk fjärrstyrd garageport. Förrådsbyggnad med stora utrymmen och sjövärmepump med kulvert till bostadshus och garage.

Här bor ni ostört vid Storsjöns strand och har tillgång till Storsjöns vatten med möjligheten till härliga båtutflykter på sommaren, fiske, bad och aktiviteter på vintern. Till stadskärnan och centrala Frösön kommer ni snabbt med både bil och cykel. Härliga skogspromenader kan ni göra i närområdet.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombacke samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.