Gärde 225, Brunflo

Slutpris

2 900 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Gärde 225, Brunflo (Östersund)

Fantastisk gård i Gärde med underbar utsikt!

 • Typ
  Jordbruksfastighet
 • Rum
  7 r.o.k.
 • Boarea
  174 m²
 • Tomtarea
  238 230 m²
 • Driftskostnad
  44 411 kr/år

Nöjet är helt på vår sida när vi presenterar denna lantliga idyll med pendlingsavstånd till Östersund. Med ett fantastiskt läge och en hänförande utsikt över landskapet och Locknesjön blir det inte bättre!

På fastigheten finns ett renoverat boningshus, två gårdshus, två lador samt hundgård och lekstuga. Ett av gårdshusen rymmer en lägenhet på drygt 100 kvm som kan hyras ut eller användas som gästhus. I lägenheten finns bakugn, vedkamin och braskamin. I det andra gårdshuset finns garage med betongplatta som är förberedd med golvvärme. Intill garaget finns ett utrymme med gjuten platta där det finns möjlighet att installera hästboxar om man så vill. Dessutom finns drygt 23 ha mark fördelat på skogsmark, betesmark och skogsimpediment.

Boningshuset är i princip helrenoverat sedan 2005 och har vattenburen golvvärme i båda planen samt bergvärmepump. Husets entréplan har ett rymligt kök i lantlig stil med ett stort hörnskafferi som rymmer det mesta. Här finns matplats för ett större sällskap och mycket bra med arbets- och förvaringsutrymmen. Vidare in i vardagsrummet hittar ni en trivsam braskamin som ger både värme och mysfaktor. Härifrån nås också den inglasade verandan som rymmer både ett större bord och stolar. I entréplanet finns även två sovrum, hall, badrum och tvättstuga/pannrum. På det övre planet finns hall, allrum, tre sovrum samt en toalett med duschmöjligheter.

Ett vackert rött staket ramar in den främre delen av gården och snett bakom huset finns en grusad hästhage som sträcker sig ner till den första ladan. Med endast 20 minuters bilfärd till Östersund är detta ett perfekt läge för de som vill leva livet på landet fast ändå ha närheten till stadspulsen. För de hästintresserade finns möjlighet till hästhagar, vindskydd i ladorna och boxar som kan installeras i utrymmet bredvid garaget.

Ta tillfället i akt och bli ägare till en underbar gård med många möjligheter och ett händelserikt liv på landet.

Välkommen!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.