Överhallen 637, Hallen

Slutpris

1 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Överhallen 637, Hallen (Åre)

Trivsam gård med makalös utsikt över Storsjön och fjällen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  180 m²
 • Tomtarea
  13 218 m²
 • Driftskostnad
  59 352 kr/år

Varmt välkomna till denna underbara gård med högt läge och underbar utsikt över Storsjön och Bydalsfjällen. Vill ni bo bekvämt på landet med närhet till fjäll och stad har ni verkligen hittat rätt!

På fastigheten finns två boningshus varav ett är tillbyggt och helrenoverat. Här finns också ett rejält garage och carport samt en äldre lada. Till fastigheten hör drygt 1,3 ha mark med möjlighet till djurhållning i mindre skala.

Det större boningshuset har helrenoverats och blivit tillbyggt de senaste åren med ett lyckat resultat. Direkt du kliver in över tröskeln välkomnas ni av en stor hall med högt i tak och en gedigen och vacker trappa i ek och bok. Vidare in i köket hittar ni ett välutrustat lantkök med goda arbetsytor för kocken och en trivsam köksö som erbjuder förvaring. Kökets pärla är den trevliga braskaminen som inte bara ger en extra mysfaktor utan också värmer gott om sena vinterkvällar. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga, kallskafferi och ett badrum.

Från den inre hallen nås matrummet som med lätthet rymmer ett större sällskap för trevliga middagsbjudningar. Härifrån nås också allrummet som har ljusinsläpp från tre väderstreck och gott om plats för sköna sittmöbler att koppla av i.

Det övre planet välkomnar med ett mindre allrum som har plats för både läsfåtöljer och bokhylla om så önskas. Vardagsrummet bjuder på ljusa ytskikt och högt i tak som skapar en härlig rymd i rummet. Fönster från tre väderstreck gör att du har en makalös vy över landskapet. Sovrummet har breda gammeldags trätiljor som golv och en stor klädkammare med praktisk inredning. I anslutning finns också ett mindre kontor och ett smakfullt duschrum.

En charmig farstukvist tar er in till det mindre boningshuset. Här finns ett fullutrustat kök, duschrum, två sovrum, kattvind och ett mysigt allrum. I hallen finns en braskamin installerad och härifrån nås också en stor altan med plats för utemöbler.

Ta chansen att förverkliga drömmen att bo på landet och på en helt underbar gård i utmärkt skick. Med närhet till skog, fjäll och sjö är detta ett förstklassigt boende i en hänförande miljö!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Från Östersund: Kör norrut mot Åre. Sväng vänster efter ca 5 mil vid skylt mot Hallen. När ni kommer fram till Hallen svänger ni höger upp mot Bydalen. Kör ca 2,5 km och tag vänster efter det att ni har sett den andra vindsnurran. Fortsätt i ca 200 m och ni är framme vid Överhallen 637. Välkommen!