Slåtte 123, Slåtte

Slutpris

1 075 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Slåtte 123, Slåtte (Östersund)

Nyrenoverat hus i Slåtte med fridfullt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  90 m²
 • Tomtarea
  2 177 m²
 • Driftskostnad
  23 492 kr/år

Välkommen till Slåtte, beläget endast 20 min från Östersund och ca 5-10 min från Brunflo. På en stor och trevlig naturtomt hittar ni detta trivsamma enplanshus som genomgått en lyckad förvandling från fritidshus till permanentboende.

En trevlig farstukvist välkomnar er in i en mysig hall med stilfulla tapeter och vackert ekgolv. Från hallen nås den praktiska klädkammaren som är utrustad med sex garderober som underlättar förvaringen. Fortsätter man istället till höger finner ni det renoverade köket och det rofyllda vardagsrummet. En större öppning mellan rummen gör att de känns extra ljusa och luftiga. Köket erbjuder alla tänkbara bekvämligheter och goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. I vardagsrummet finns gott om plats för både ett större matsalsbord och soffmöbel. Den vackra braskaminen ger en extra mysfaktor och från de två stora fönstren har man en spännande utsikt över fågelbord och natur.

Här finns ett läckert och rymligt badrum som bjuder på stilrena ytskikt, golvvärme, takdusch och badkar att njuta av kalla vinterdagar. Intill badrummet finns tvättstugan, också den med nya ytskikt och golvvärme.

Sovrummet har ljusa ytskikt och en vacker blommönstrad fondtapet. Utrymme finns för garderober om så önskas. Bredvid sovrummet hittar ni ett kontor/gästrum som med fördel kan göras om till ett andra sovrum.

På tomten finns det ett trevligt växthus, snickarbod, vedbod och förråd. Ett dubbelgarage med gjutet betonggolv erbjuder plats för bilarna. Ett stenkast från huset ligger Hornsjön som gärna besöks under sommaren för ett bad eller kanske lite fiske. Ett perfekt boende för den friluftsintresserade men som ändå vill ha närheten till stan!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Kör E 14 genom Brunflo tills ni passerat Shell. Efter Shell finns en väg till vänster med skylten "Rissna". Åk den (ca 2-3 km) tills ni kommer fram till Lunne och en fyrvägskorsning. Där tar ni höger till Slåtte (4 km). När ni kommer fram till Slåtte når ni skylten "här slutar allmän väg", efter den är det ca 1 km kvar tills ni når ett rött hus, med ett rött garage och två uthus på vänster sida. Välkommen!