Hegled 122, Fannbyn

Accepterat pris

400 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Hegled 122, Fannbyn (Östersund)

Stor tomt på "Annersia" med trivsamt läge och förhandsbesked för hästgård!

 • Typ
  Villatomt
 • Tomtarea
  5 621 m²

Stor tomt i vackra Hegled by omgiven av skog, åkermark och en porlande bäck som granne. Viss utsikt mot Storsjön och fjällen bjuds man också på. Tomten ligger i en levande landsbygd med bondgårdar och en hästgård i närheten.

Fastigheten har fått dispens från strandskyddet och ett förhandsbesked för nybyggnation av enbostadshus, garage och stall. Byggnader ska anpassas till landskapsbilden och områdets befintliga byggnader med avseende på material, form och färgsättning.

Hegled är en vacker by belägen på ”Annersia” med närhet till Andersön, Norderön och ca 15 min med bil in till Östersund. Perfekt läge med nära avstånd till Storsjöns strand, skid- och vandringsspår samt Bydalsfjällen om man vill åka utför. Många fina turvägar finns i området för den som har häst. I Fannbyn/Hegled finns trevliga Brunkulla gård med café och gårdsupplevelser. Här finns ett aktivt byalag med trevliga sammankomster för hela familjen. På Norderön finns Tivars gård som har gårdsmejeri och restaurang. På Andersön finns fina vandringsleder runt ön och hit cyklar man på 10 min. Busshållplats finns i närområdet och Böle byskola med fritidshem och restaurang.

Ta chansen att förverkliga din dröm att bygga nytt i ett lantligt och lugnt läge men ändå med närheten till stadens puls!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna tomt eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Tomtarea
  5 621 m²
 • Beteckning
  Hegled 1:16
 • Pantbrev
  200 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Övrigt

Infartsväg kommer att anordnas av ägaren till 1:15 och den kostnaden kommer man dela på. Uppskattad kostnad för 1:16 är ca 50 000 kr.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Vatten/avlopp
  Vatten saknas, avlopp saknas. Olika lösningar finns framtagna.
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

Tomtarea 5 621 m² (friköpt).

Ekonomi

Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Taxering
 • Totalsumma
  233 000 kr
 • Byggnad
  0 kr
 • Mark
  233 000 kr
 • Fastställd
  2015
 • Fastighetsavgift
  2 330 kr
 • Typkod
  210, Småhusenhet, tomtmark

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Vattenledning, 2380K-2011/51.4(2 st)
Förmån: Officialservitut Väg, 2380K-2011/51.1
Förmån: Officialservitut Väg, 2380K-2011/51.2

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Fiberoptisk Kabel, 2380IM-09/15468.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 2380K-2004/23.1
Last: Ledningsrätt Tele, 2380K-2004/23.2
Last: Officialservitut Vattenledning, 2380K-2011/51.4(2 st)
Last: Officialservitut Väg, 2380K-2011/51.3

Servitut

Avtalsservitut Fiberoptisk Kabel

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Hegled GA:1

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 360kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Hegled omgivning
Hegled omgivning
Hegled omgivning 2
Hegled omgivning 2
Hegled omgivning 3
Hegled omgivning 3
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.