Tolvmansvägen 64, Brunflo - Södergård

Slutpris

1 650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tolvmansvägen 64, Brunflo - Södergård (Östersund)

Radhus på hörntomt med områdets bästa läge

 • Typ
  Radhus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  150 m²
 • Driftskostnad
  35 444 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva detta genomgående renoverade radhus på hörntomt som har ett av områdets absolut bästa lägen. Bostadshuset erbjuder modernt kök från Ballingslöv, vardagsrum med braskamin, insynsskyddad inglasad altan med soldäck, renoverat badrum och tvättstuga samt fyra sovrum med snygga ytskikt. Två förråd för bra förvaringsmöjligheter samt garage i länga.

I köket som har underskåp med dämpade utdragslådor samt höga överskåp har ni gott om förvaringsutrymmen. Här kommer ni med glädje tillbringa mycket tid för att laga trevliga middagar tillsammans med både släkt och vänner. Bra ljus får ni via spotlights som belyser bänkskivorna i ek. Moderna vitvaror med stor kyl & frys har plats för alla råvaror som behövs. Stort matbord ryms vid fönstret mot entrésidan där ni kan sitta och ha uppsikt på barnen som leker på lekplatsen.

Vardagsrummet har en braskamin som sprider en härlig värme och stora fönsterpartier mot altansidan som har insynsskyddat läge mot allmänning och skogsområde. Utgång till den inglasade altanen med skjutbara glaspartier där ni kommer att tillbringa mycket tid på sommarhalvåret. På det stora soldäcket kan ni njuta av härligt med eftermiddags- och kvällssol. Här kan barnen leka i en skyddad lugn miljö. På altansidan finns också ett praktiskt nybyggt förråd.

På entréplanet finns också en renoverad tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, duschkabin och gästtoalett. Hallen har klinker och golvvärme samt bra utrymme för ytterkläder. Rejäl ytterdörr med automatisk öppning,

Övre plan har nytt badrum med klinker, golvvärme och helkaklade ljusa väggar. Här kan ni koppla av med en dusch med stänkskydd av betongglas. På övre plan finns även tre sovrum.

Bostadshuset har ny panel, moderna 3-glasfönster och fjärrvärme.

Här bor ni med gångavstånd till både förskola och skola. Närhet till strövområden och elljusspår med preparerade längdspår på vintern. I centrum finns det mesta som matbutiker, frisör, skoaffär mm. Hälsocentral finns inom bekvämt avstånd. Till busshållplats mot Östersund är det ca 2 minuters promenad från huset.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område