Jaktstigen 32, Karlslund

Slutpris

4 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Jaktstigen 32, Karlslund (Östersund)

Stort bostadshus med mycket attraktivt läge

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  8 r.o.k.
 • Boarea
  155 m²
 • Tomtarea
  1 041 m²
 • Driftskostnad
  42 245 kr/år

Välkomna till mycket attraktiva Karlslund och denna fastighet som har högt vackert läge med fantastisk milsvid utsikt mot Oviksfjällen. Här har ni ett gediget bostadshus av den största hustypen för området med representativa sällskapsutrymmen där ni har plats för både större mottagningar, släkt och vänner. Här har ni gångavstånd till stadskärnan, Östersunds skidstadion samt naturnära rekreationsområden. Lugnt och barnvänligt läge med allt inom bekvämt avstånd.

Bostadshuset har i entréplanet stora sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljus samt fantastisk utsikt. Utgång till en stor terrass där ni kan njuta av utsikten samt värmen från eftermiddags- och kvällssolen. Köket har stor potential med gott om förvaringsutrymmen där det går att skapa en öppen planlösning mot sällskapsutrymmena för en härlig rymd och atmosfär där ljuset flödar fritt. Här kan familjen umgås tillsammans med släkt och vänner. Övre plan har tre rymliga sovrum med härlig utsikt och balkong samt praktiska förvaring där vindsutrymmena även kan användas som lekkojor för barnen. Båda planen har badrum varav det på entréplanet är renoverat -14. Källarplanet har stor gillestuga med kamin som ger en härlig värme och här kan ni koppla av med familjen efter arbetets slut. Källaren har stor tvättstuga och relaxrum med bastu. Här finns också möjligheten till arbetsrum/ gästrum samt bra förvaringsmöjligheter.

Bostadshuset har nytt yttertak, fjärrvärme och fiber via stadsnätet.

Tomten ligger mot allmänning och har en blandad växtlighet. Mot väster finns en liten altan med stenplattor.

Känn er som hemma i ett av Östersunds bästa områden. Här har ni närhet till vackra Björkbackaparken med tennisbanor, paddeltennisbana och sommarcafé. I området finns gott om grönytor för barnen att leka på. Privata och kommunala förskolor samt skolor finns inom bekvämt avstånd från bostaden. I anslutning till bostaden finns elljusspår med milsvida preparerade skidspår på vintern med start på närliggande skidstadion.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område