Lugnviksvägen 110, Lugnvik

Slutpris

3 925 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lugnviksvägen 110, Lugnvik (Östersund)

Smakfullt renoverad villa med bra läge

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  6 r.o.k.
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtarea
  1 046 m²
 • Driftskostnad
  38 457 kr/år

Välkommen till Lugnviksvägen 110 och denna renoverade pärla! Villan ligger i ett attraktivt område med Storsjön alldeles i närheten. Här bor du med ett lugnt och rofyllt läge med endast 100 m till allmän badstrand och fina promenadstråk längs med Storsjöns strand. Barnvänligt område med förskola, skola och idrottshall i närheten. Med bil tar du dig till centrum på 10, för dig som föredrar att cykla finns fina cykelvägar in till staden.

Huset är rymligt och smakfullt renoverat med en suverän planlösning som passar det flesta familjer. Genom åren har flera större renoveringar utförts bl.a. kan nämnas helt nytt entréplan med vattenburen golvvärme, nytt kök, nytt badrum, renoverat ytskikt i källaren, nytt tak, ny dränering och nya fönster.

En ny asfalterad uppfart och plattsättning välkomnar er till villans entré. Bron är snyggt inklädd med gråa klinkerplattor som höjer upp husets yttre. Redan när ni kliver innanför tröskeln kommer ni känna att hela villan andas hög kvalité. Här har säljaren gjort jobbet och renoverat det mesta från golv till tak. I hallen ligger ett antracitgrått klinkergolv med skön vattenburen golvvärme. Vidare in i villan möts ni av ett nytt entréplan som 2011 fick en helt ny skepnad. Här inne flödar ljuset och den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till härligt umgänge med såväl familj som gäster. I hela våningsplanet ligger ett behagligt trägolv. Det nya och stilrena köket är modernt och praktiskt inrett och bjuder på en härlig köksö där familjen kan samlas. Köksinredningen är från IKEA och har högblanka svarta fronter. Från matplatsen finns utgång till altanen där du kan njuta av det rofyllda läget med sol hela dagen och ana den glittrande Storsjön.

På entréplanet i övrigt finner ni 3 sovrum varav två är barnrum. Föräldrasovrummet som ligger lite avskilt och inrymmer en stor skjutgarderob. Intill hallen finns det renoverade och utbyggda helkaklade badrummet med mosaikdetaljer. I badrummet erbjuds bekvämligheter som golvvärme, handdukstork och spotlightsbelysning i taket.

Övergången mellan våningsplanen smälter fint ihop tack vare den ek beklädda trappen och de vitmålade träväggarna. Stort fönster ovanför ger extra ljus. Husets nedre plan har ett inrett sovrum som har renoverats från grunden med ventilerat golv, allrum med fin öppen spis, tvättstuga, wc samt fantastiska förvarings- och hobby utrymmen. Här nere är det mesta renoverat med nya ytskikt som går i grått och vitt.

Tomten är till största del plan och passar utmärkt för studsmatta och småttingar med spring i benen. Här kan familjen njuta av jordgubbsland och bärbuskar som uppskattas av stora som små. Extra förråd med port finns bakom garaget och är ett perfekt utrymme för dig med motorintresse.

Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55