Fjällbyn 114, Åkersjön

Slutpris

850 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fjällbyn 114, Åkersjön (Krokom)

Renoverad stuga för familjen i skoterparadis

 • Typ
  Fritidshus
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Tomtarea
  368 m²
 • Driftskostnad
  21 095 kr/år

Välkomna till snösäkra Åkersjön med många fritidsaktiviteter och avkoppling i populärt familjevänligt område. Här ligger detta smakfullt renoverade fritidshus med nytt modernt kök i öppen planlösning mot storstugan med braskamin. Stor altan med vacker utsikt, gäststuga och bastu.

Vackert praktiskt kök med köksö i öppen planlösning mot storstugan som har fantastiskt ljus från stora fönsterpartier mot den trevliga altanen och det härliga ängsområdet som inbjuder till vinter lekar med barnen och alla trevliga grannar med familjer. I sälkskapsutrymmena kan ni njuta av lugnet med en värmande brasa medans maten tillagas i det nya köket. Köket har moderna vitvaror i rostfritt med kombinerad kyl/ frys, induktionshäll, fläktpelare, varmluftsugn, micro och integrerad diskmaskin. Storstugan blir en naturlig samlingspunkt med plats för både familj och vänner. Stor altan där ni kan njuta av härliga vår vinterdagar och ta ett bastubad när lusten faller på efter skoterutflykten eller skidaktiviteten. Två sovrum med fem sängplatser och gäststuga med ytterligare fyra sängplatser. Badrum med dusch och tvättmaskin. Praktisk hall med bra förvaring. Stugan har nyinstallerad luftvärmepump som kommer att bidra till lägre förbrukning och ett bra inomhusklimat.

Fjällbyn är ett barnvänligt familjärt område med både skoterbana för de små och grillkåta som kan användas av de boende. Här finns milsvida välpreparerade skoterleder som går att utforska både upp mot fjället och för att hitta flera av de trevliga kaffe och matstugorna. Åkersjön har lämpliga lätta slalombackar för hela familjen.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område