Rödösundet 368, Rödön

Slutpris

2 725 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rödösundet 368, Rödön (Krokom)

Enplansvilla på natursköna Rödön med närhet till Storsjön

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  127 m²
 • Tomtarea
  3 153 m²
 • Driftskostnad
  34 997 kr/år

Välkommen till Rödön och denna trevliga Fiskarhedenvilla med närhet till Storsjön och badplats. Huset har delvis öppen planlösning med stort Ballingslöv kök, två badrum, 4 sovrum och vardagsrum med kamin. Huset har låga driftskostnader tack vare bergvärmen. Här bor du i en aktiv by med närhet till naturen och endast 10 min in till centrala Östersund.

Praktisk enplansvilla med trevlig planlösning uppdelat på sällskaps del och sovrums del hela villan har vattenburen golvvärme. Stort och öppet kök med inredning från Ballingslöv, ett drömkök för dig som gillar att laga mat och baka. Här dukar du med fördel långbord där familj och vänner kan samlas. Innanför köket finns en praktisk tvättstuga med grovingång och en fin altan där morgonkaffet avnjuts. Altanen fortsätter mot husets långsida där du även når vardagsrummet via altandörr.
Husets båda badrum är helkaklade i ljusa sobra färger, dusch i båda med möjlighet att sätta in badkar. I övrigt är det tapetserade väggar och laminatgolv förutom i hall och kök där det ligger grått klinkergolv.

Stor och trevlig tomt med grönskande gräsmatta utan direkt insyn. Från uteplatserna kan du njuta av solen från morgon till kväll. Isolerat garage med intilliggande inrett förråd/hobbyrum samt grusad uppfart för ytterligare 2-3 bilar. På tomten finns ett växthus, pallkragar samt en friggebod med framdragen el.

Varmt välkomna på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Rödön är en halvö i Storsjön och ligger i Krokoms kommun ca 17 km från Östersund. Rödön är en levande jordbruksbygd med storslagen utsikt mot Storsjön och fjällvärden i dess öppna landskap. Här finns elljusspår för längdskidåkning, idrottsplan, fina joggingvägar. Nedanför huset med grillplats och tillgång att ha båt. Inget skoterreglerat område så du kör skoter i princip vart du vill. Aktivt byalag som b.l.a drev fiberfrågan och gjorde det möjligt. Bygdegård finns att hyra till reducerat pris för boende på rödön. Tillgång för box plats för häst finns i närhet att hyra för häst intresserade. Det finns Rödöns skola årskurs F-6, föräldrakooperativet Jordgubben vilket är en förskola samt Prästkragens förskola och Rödingens fritidshem. Närmast allmänservice är Frösön eller Krokom.

Vägbeskrivning

Från Östersund kör du mot Frösön och förbi flygplatsen. Strax efter bron ligger huset direkt på vänstersida. Välkommen!