Yxskaftkälen 360, Yxskaftkälen

Slutpris

775 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Yxskaftkälen 360, Yxskaftkälen (Strömsund)

Trivsamt och lantligt beläget med milsvid utsikt.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  157 m²
 • Tomtarea
  9 083 m²
 • Driftskostnad
  38 100 kr/år

På stor uppväxt tomt med milsvid utsikt finner ni detta lantligt belägna hus. Huset har två altaner och en balkong så solläge erbjuds hela dagen. På tomten finns grillplats så här njuter man enkelt utomhus.

Vid entrén liggen en mindre altan där ni kan njuta av förmiddagssolen samtidigt som ni dricker en kopp kaffe. När ni kliver in genom entrén möts ni av en hall och härifrån går trappan som leder er upp till övre plan och via dörr tar ni er ner till källaren. På entréplanet finns ett mindre WC-rum, ett stort vardagsrum med plats för både soffa och större matgrupp. Härifrån finns utgång till den stora altanen med kvällssol. På entréplanet ligger ett trivsamt och ljust kök som är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin och vedspis. På övre plan finns 3 sovrum, allrum med utgång till balkong och ett fräscht badrum som renoverades 2015. I badrummet finns ett stort fönster som erbjuder fantastisk utsikt. I källaren finns utrymmen till förvaring, pannrum, matkällare, ett äldre badrum med dusch och bastu. Här finns även bergvärmeanläggningen.

När ni kommer in på tomten möts ni av det äldre gästhuset innehållandes sovrum, matrum, vardagsrum och kök med äldre standard här finns el indraget och det är två eldstäder. På tomten finns även en äldre byggnad innehållandes carport och garage. Denna fastighet är perfekt för dig som älskar friluftsliv såsom skid/skoterturer eller jakt och fiske. Yxskaftkälen är en trivsam by, sommartid erbjuds Café och härifrån är det pendlingsavstånd till Hammerdal eller Strömsund. Välkommen på visning.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område