Tängvägen 138, Birka Strand

Slutpris

2 795 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tängvägen 138, Birka Strand (Krokom)

Sjönära och välplanerad etagevilla med gästhus i vackra Ås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  184 m²
 • Tomtarea
  1 725 m²
 • Driftskostnad
  34 464 kr/år

Med modernt öppen planlösning, generös takhöjd och ett ljusinsläpp utöver det vanliga finner ni här i vackra och populära Ås en sjönära och välplanerad etagevilla med gäststuga. Bergvärme med golvvärme ger möjlighet till låga driftskostnader och fiber är självklart indraget.

Här är det bara fantasin som sätter gränserna för nyttjande av gäststugan på 2 rum och kök. Goda uthyrningsintäkter, egen verksamhet eller varför inte som generationsboende för yngre eller äldre generationer?

Villan är planerad på ett ytterst genomtänkt sätt, med sällskapsytor i entréplanet där den höga takhöjden och öppna planlösningen verkligen inbjuder till social samvaro för familj och vänner.
På det övre planet är bostadens tre sovrum, badrum och tvättstuga praktiskt placerade i anslutning till varandra. Från båda planen nås uteplatser i tre av fyra väderstreck och här går därmed att finna det perfekta solläget oavsett tid på dagen.

Här bjuder läget verkligen på det bästa av två världar, sjönära men ändå lugnt och vindskyddat. En stig leder er ner till Storsjöns strand rakt nedanför fastigheten. För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern.

I Ås bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små .

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område