Rådhusgatan 80 B, Centralt

Slutpris

850 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 80 B, Centralt (Östersund)

Compact living av högsta kvalitet, med låg avgift och balkong med milsvid utsikt över fjäll och sjö!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  25 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  1 666 kr

Med centralt läge och närhet till tågstationen samt stadens stora utbud, finner ni här på kompakt yta till låg boendekostnad möjligheten till den perfekta första bostaden, studentlyan eller övernattningslägenheten. Här är välrenoverat och inflyttningsklart där även en del av möblerna ingår i köpet.

Renoverat kök som erbjduer bra förvaring och nyttjar ytan på bästa sätt med måttanpassad diskbänk, inbyggd kombinerad ugn/micro och spishäll.

Ett för bostadens storlek rymligt badrum med dusch som renoverats av föreningen i samband med stambyte.

Takhöjden ger här ett rymligt och luftigt intryck tillsammans med de stilrent målade väggarna. Som kronan på verket finner ni här sedan en balkong med utsikt som verkligen är något utöver det vanliga.

Belägen i stabil förening med välunderhållna byggnader som exempelvis försetts med nya fönster, nya horisontella stammar, nyrenoverade fasader samt ny el. Till lägenhet följer även ett mycket rymligt vindsförråd och ett matkällarförråd och självklart erbjuder föreningen gemensam tvättstuga.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.