Dalripevägen 10, Odensala

Slutpris

2 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Dalripevägen 10, Odensala (Östersund)

Välskött hörnhus med soligt läge

 • Typ
  Kedjehus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  129 m²
 • Tomtarea
  603 m²
 • Driftskostnad
  33 847 kr/år

Välkommen till Dalripevägen 10 och detta fina kedjehus på stor tomt med bästa hörnläget. Här finns flera fina uteplatser för att fånga solens alla timmar. I huset finns 3 sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett i allrummet på övervåningen samt ett ovanpå garaget, eller varför inte göra en walk-in-closet där. Villan är välskött och har renoverats löpande genom åren b.la kan nämnas det ventilerade golvet på entréplanet s.k. Nivellgolv och bytta syllar. De flesta ytskikten går i vitt och grått vilket för det enkelt att flytta in och sen sätta sin egen prägel allt eftersom. Huset helrenoverades inne för ca 8 år sedan och känns modernt och fräscht tack vare de sobra färgvalen. Badrummet på övervåningen renoverades för ca 4 år sedan med ny våtrumsmatta, kaklade väggar i grått och ny badrumsinredning. Huset har goda förvaringsmöjligheter samt isolerat varmgarage med el styrd port.

Köket har vita luckor med spegel detalj och rostfria handtag. Till det matchas en grå bänkskiva i laminat. Praktiskt med dubbla diskhoar i rostfritt som underlättar köksarbetet. Väggen ovanför pryds av ett vitt kakel och ett litet fönster som ger extra ljusinsläpp. Matplatsen med fint ljusgenomsläpp har plats för att duka för 4-6 personer. Från matplatsen finns utgång till en uteplats med trätrall och sol från mitt på dagen till sonedgång. Även från vardagsrummet finns en utgång till ytterligare en uteplats med förmiddagssol. Övervåningen har ett renoverat badrum med ljusgrå våtrumsmatta och kaklade väggar. Förrådet intill kan inredas till bastu för den som önskar. Två rejäla sovrum och ett allrum med ljusa fräscha ytskikt finns också på övervåningen.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område som är optimalt för barnfamiljer. Det naturnära läget med skogen, strövområden och preparerade längdskidspår underlättar för dig som gillar friluftsliv. Till skola och förskola promenerar du enkelt utan att behöva korsa någon större väg. I området finns också vårdcentral, kyrka och matvarubutik en bit bort. Goda bussförbindelser tar dig enkelt in till Centrum. Varm välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.