Hallonvägen 6, Odensala

Slutpris

2 275 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hallonvägen 6, Odensala (Östersund)

Öppen planlösning att trivas i med tomt mot söder

 • Typ
  Kedjehus
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Tomtarea
  490 m²
 • Driftskostnad
  29 064 kr/år

Bo bekvämt och praktiskt i väl omhändertaget bostadshus med yteffektiva samt moderna lösningar som skapar en härlig gemenskap och trivsel. Här bor ni i lugnt barnvänligt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva.

Välkommen in och njut av ljuset och rymden i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här kan bjuda in både släkt och vänner till trevliga middagar där ni hela tiden har god kontakt med varandra medans maten tillagas i det praktiska köket. De generösa fönsterpartierna i kök och vardagsrum mot trädgårdstomten bidrar till en lugn och trivsam atmosfär. Här har ni tillgång till en välskött trädgårdstomt med möjlighet till lek och spel. Via altandörren när ni det stora soldäcket och det inglasade uterummet med skjutbara fönster och dörrpartier. Njut av vår, sommar och höst i er egen oas som har plats även för släkt och vänner. Robotgräsklipparen ser till att hålla gräsmattan i perfekt skick. På entrésidan har ni en altan under tak med kvällssol.

I anslutning till köket ligger den renoverade tvättstugan med groventré. Tvättstugan har en praktisk laminatbänkskiva med nedsänkt ho och engreppsblandare. Badrum med klinker och golvvärme. Master bedroom ligger i anslutning till badrummet vilket är bekvämt. Två sovrum finns för barn eller gäster samt ett tillbyggt isolerat loft/ vindsrum som är en perfekt för den som söker avskildhet eller för att bara mysa i. Hall med klinker och golvvärme som torkar våta kläder och skor.

Isolerat uppvärmt garage med ny fjärrstyrd automatisk port. Här finns även en snickarbod och ett förråd med nytt golv.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.