Bomplansvägen 15, Dvärsätt

Slutpris

3 475 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bomplansvägen 15, Dvärsätt (Krokom)

Strandnära boende vid Storsjön

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  121 m²
 • Tomtarea
  1 197 m²
 • Driftskostnad
  34 600 kr/år

Välkomna till Dvärsätt och mycket populära området Sandnäset sjöstad som ligger endast 10 minuter från Östersund. Här har vi nöjet att erbjuda ett påkostat Älvsbyhus med attraktivt strandnära läge där ni har tillgång till en fantastisk terrass på 80 kvm mot Storsjön där vattnet blir en del av det som präglar bostaden. Här har ni på entréplanet 121 kvm välutnyttjad bostadsyta samt en framtida potential på övre plan, med en boyta på 64 kvm, med möjlighet till allrum, tre sovrum samt badrum.

Kom in och ta del av de trivsamma sällskapsutrymmena med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier åt tre håll som ger ett härligt ljus. Här finns gott om plats att umgås på med både släkt och vänner. Här kan ni ställa ordning till stort kalas och gästerna kan mingla runt utan problem och när vädret tillåter kan ni utnyttja den fantastiska terrassen på 80 kvm. Ljumma vår, sommar och höstdagar står terrassen öppen och erbjuder rikligt med sol från morgon tills solen sakta går ner i väster. Utsikten är underbar och Storsjön ligger redo för bad och trevlig samvaro runt allmänna bryggor. Terrassen har plats för stor matgrupp med tillgång till platsbyggd paviljong när det faller ett ljummet sommarregn. Terrassen kan även möbleras med sittgrupper och solsängar. Barnen har en välplanerad gräsmatta att leka på som rymmer både gungställning och studsmatta. Smakfullt kök med vita köksluckor, praktiska utdragslådor med mycket förvaring och höga överskåp som går ända upp till taket som gör att det blir lättare att hålla rent. Vitvaror av hög kvalité från bl. a Miele. Köket är en fröjd att vistas i och här vill ni laga trevliga middagar tillsammans med både familj och era bästa vänner. På entréplanet finns för närvarande två sovrum varav master bedroom har utgång till terrassen mot Storsjön samt en bra klädkammare. Ytterligare ett sovrum är skissat och möjligt att skapa på entréplanet. Badrum med badkar samt en gästtoalett. Tvättstuga med groventré, bra arbetsytor och förvaring. Ny självdoserande tvättmaskin och torktumlare. Här finns också husets värmecentral samt kontrollpanelen för krypgrunden där det sitter en avfuktare för ett tryggt boende. På övre plan finns potential att utforma utefter eget behov med möjlighet till allrum, tre sovrum samt badrum. Runt bostadshuset finns en vacker stenläggning. På fastigheten är uppfört ett isolerat garage med förrådsdel på betongplatta som är förberedd för vattenburen golvvärme.

Här bor ni med gångavstånd till förskola och allmän badstrand med brygga. Vid Storsjön finns möjlighet till båtplats vid någon av båthamnarna. I Dvärsätt finns skola årskurs F-6, golfbana samt en liten matbutik. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.