Bydalen 719, Bydalen

Slutpris

3 200 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bydalen 719, Bydalen (Åre)

Fantastiskt fritidshus med toppläge i hjärtat av Bydalen

 • Typ
  Fritidshus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  97 m²
 • Tomtarea
  1 197 m²
 • Driftskostnad
  30 602 kr/år

Välkommen till Bydalen och detta sagolika fritidshus med hänförande utsikt mot Drommen. Ta med släkten eller vännerna för här finns rum för hela 13 bäddar fördelat på två plan + loft. Huset har fått en helt ny skepnad sedan det byggdes 2011 och har renoverats med stil och i finess. Materialvalen, ljuset, utsikten och rymden bidrar till att den rätta känslan infinner sig från första stund. Här är ett boende för den kräsne både vad gäller bostad och läget till naturen och skidbackarna. Från det uppvärmda SPA-badet njuter du av förstklassig utsikt med fjällen som fond. Platsbyggd grillplats där solens strålar värmer skönt. Från stugan går du ca 80 m för att ta dig till pistsystemet för alpinskidåkning, när du skall hem kan du skida ända fram till husknuten. Ca 100 m bort har längdåkaren välpreparerade längdspår runt Dalsjön, där delar av systemet är upplyst elljusspår. För tur-och skoterfantasterna finns ett omfattande ledsystem som enkelt tar er ut i den jämtländska fjällvärlden.

Välkomnande farstukvist med en ny ytterdörr som piggar upp. Stor hall med avhängningsyta till vänster där alla prylar som uteaktiviteter medför får plats. Från hallen ser du rakt igenom huset och får fint ljusinsläpp och utsikt mot Drommen. En varm känsla infinner sig från första stund. Kök och allrum är öppet till nock viket ger en härlig rymd och en mäktig känsla. Öppen planlösning mot vardagsrum bjuder in till trevligt häng med familjen och gästerna. Utrymme finns för långbord och rejäl soffhörna där alla finner en plats att koppla av. Köket har fräschats upp och är ljust och trevligt. På entréplanet finns också badrum med dusch och separat toalett. I souterrängplanet finns två sovrum, båda med mjuk textilmatta och vitmålad fjällpanel. Utanför finns ett mysigt allrum där du kan slå dig ner efter en skön bastu. Altandörr i helglas för ger extra ljusinsläpp och utsikt mot terrassen och fjällen. Ett optimalt fjällboende där du trivs du lika bra ute som inne. Varmt välkommen på visning!

Madeleine Söderström
Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område