Hovde 301, Bydalen-Höglekardalen Hovde

Slutpris

3 700 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hovde 301, Bydalen-Höglekardalen Hovde (Åre)

Fritidshus med ski-in ski-out på bästa läge med påkostade lösningar & materialval i Hovde!

 • Typ
  Fritidshus
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  146 m²
 • Tomtarea
  1 354 m²
 • Driftskostnad
  11 650 kr/år

Med högt läge och hänförande utsikt mot Drommen erbjuder vi nu möjligheten till ett fritidsboende av högsta klass. Här uppförs nu med högsta kvalitet och en standard väl jämförbar med permanentboende, ett nyproducerat fritidshus med bästa ski-in ski-out för alpin skidåkning intill Hovdesvängen. Även för längdåkare finns möjlighet att enkelt ansluta direkt från huset till längdspåren runt Dalsjön, där delar av systemet är upplyst elljusspår. Skoterparkering finns nere vid Husvagnscampingen och härifrån utgår skoterled som enkelt tar er ut i den jämtländska fjällvärlden.

Fritidshuset med sina genomtänkta och högkvalitativa materialval består av tre sovrum, kök, badrum, wc-rum, tvättstuga, allrum och ett loft på ca 20 kvadratmeter. Golvvärme i hela entréplanet, praktisk groventré via tvättstuga med klinkergolv och gott om utrymme för pjäxor och kläder i skjutdörrsgarderob. Rymligt helkaklat badrum med bastu i anslutning. Allrum med full takhöjd som ger en fantastisk känsla och generöst ljusinsläpp. Här finner ni en centralt placerad kamin att samlas kring, som värmer gott efter en härlig dag i backe eller spår. Påkostade detaljer såsom gedigna golvsocklar och dörrfoder i allmogestil samt vitmålad träpanel på väggar och tak. Uppvärmning med luft-vatten värmepump och ventilation genom FTX ventilationssystem med värmeåtervinning, som ger de allra bästa förutsättningarna för en god innemiljö och bidrar till låga driftskostnader. Kallförråd i anslutning till entrén för praktisk förvaring av skidor och övrig utrustning.

Altan under tak på framsidan med den magnifika utsikten över fjällvärlden som fond, dessutom trätrall längs hela ena långsidan.

Detta är det sista till salu av tre hus som av byggherren uppförts på tre tomter intill varandra, här finns i dagsläget fortfarande möjlighet att påverka ytskikt, materialval och vissa praktiska lösningar i detta hus för den köpare som önskar. Enligt detaljplan är i området planerat för en restaurang i närheten av detta fritidshus och alldeles intill slalombacken.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område