Sikvägen 38, Frösön - Valla

Slutpris

6 425 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sikvägen 38, Frösön - Valla (Östersund)

Drömboende med Storsjön och strålande sol i fokus!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Rum
  9 r.o.k.
 • Boarea
  220 m²
 • Tomtarea
  1 763 m²
 • Driftskostnad
  21 000 kr/år

Välkomna till Sikvägen och detta mycket omtyckta område på lugn återvändsgata som attraherar även de mest kräsna spekulanterna. Här kan vi erbjuda denna friliggande villa som har stora representativa sällskapsutrymmen, gott om sovrum till både familj & gäster samt härlig terrass mot Storsjön med sol från morgon till en bra bit in på kvällen. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten över Storsjön och Oviksfjällen.

Entréplanet är en dröm med generösa sällskapsutrymmen i öppen planlösning mot köksavdelning med en makalös takhöjd mot nock samt fönsterpartier från golv till tak vilket skapar en härlig rymd och atmosfär där ljuset flödar och utsikten är magnifik. Här kan ni koppla av och bara låta vardagens stress rinna av er medans ni låter ögonen vila på vågorna utanför. När ni bjuder in till privata middagar eller större tillställningar så har ni gott om plats för alla gäster och kan konversera med alla medan maten tillagas i det härliga köket. Köket är från Ballingslöv och har en bardel med bänkskiva av granit där maten tillagas, stor induktionshäll, pelarköksfläkt med motor på taket för reducerat brus, separat praktisk dubbelho samt diskmaskin. Självklart har ni utsikt mot Storsjön. Köket har gott om förvaringsutrymmen och bra ljus från infällda spotlights. Via vardagsrummet finns utgång till en fantastisk terrass med utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Här kommer ni tillbringa mycket tid under varma sommardagar och duka upp under grillsäsongen. Master bedroom har utsikt mot Storsjön och ett privat badrum med klinker och helkaklade väggar som ger er perfekt avskildhet. Bra förvaring i hallen som har garderobsvägg och klinker som gör att golvet klarar böta ytterkläder och skor som snabbt torkar. Hela bostadshuset har en hög komfort med vattenburen golvvärme via bergvärmepump som ger mycket låga driftskostnader på den totala bostadsytan på 265 kvm.

Suterrängplanet har ett stort allrum med fönsterpartier mot Storsjön som kan användas för hobbyverksamhet eller för att bara koppla av i. Relaxavdelningen har klinker och helkaklade väggar. Bara njut av ett bubbelbad eller bastubad och svalka av er efteråt med en dusch i duschhörnan som har stänkskydd av betongglas. Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum med fönster mot Storsjön och bra förvaring. Gästrum med egen toalett.

Garage på betongplatta samt golvvärme och automatisk fjärrstyrd bred garageport. Timrad gäststuga med vedspis och indragen el. Servitut finns på rätt till bryggplats vid Storsjön.

Här bor ni med närhet till Valla centrum med bra service, förskola och skola. Bra kommunikationer med väl utbyggt nät för både busslinjer och cykelvägar. Härliga rekreationsmöjligheter med närhet till strövområden och vatten. På vintern passerar Medvindens skridskoled som det bara är att hoppa på. Här har ni endast fem minuter till både golfbana och flygplats.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område