Västfjällvägen 19, Torvalla

Slutpris

1 600 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Västfjällvägen 19, Torvalla (Östersund)

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  104 m²
 • Månadsavgift
  5 921 kr

Välkomna till detta trevliga radhus i bostadsrättsform strategiskt läge i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola och grundskola. Modernt trevligt kök med plats för stort matbord. Vardagsrum med utgång till stor altan som har eftermiddags- och kvällssol. Tre rymliga sovrum och nyrenoverat stilrent badrum med kombinerad tvättstuga som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med takdusch. På övre plan finns ytterligare ett badrum med badkar. Här bor ni med närhet till allmän service, grön- och skogsområden samt bra bussförbindelser.

Nytt kök med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Rostfri moderna vitvaror och mycket bra ljusinsläpp. Vardagsrum, som har ekparkettgolv, där familjen kan umgås med utgång till härliga altan med många soltimmar och lugnt läge mot villaområde. Nytt kombinerat badrum och tvättstuga som har groventré mot altansidan. Bostaden har tre rymliga sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter med bl a en walk-in-closet. Badrummet på övre plan har nytt porslin och badkar för trevlig avkoppling. I anslutning till bostaden finns stort varmbonat förråd.

Stabil familjär bostadsrättsförening i lugnt trivsamt område med närhet till mycket bra service.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.