Centrumvägen 13D, Brunflo

Slutpris

370 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Centrumvägen 13D, Brunflo (Östersund)

Lägenhet med balkong centralt vid Brunflo centrum.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  60 m²
 • Månadsavgift
  4 535 kr

Lägenhet med mycket bra läge vid Brunflo centrum med matbutik och bra allmän service. Praktisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till trevlig möblerbar balkong med trevlig vy för avkopplande stunder.

Kök med släta luckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord vid fönster mot balkongsidan. Vardagsrum med ekparkettgolv och bra ljusinsläpp. Sovrum med matta och hel garderobsvägg för bra förvaring. Rymligt badrum som har duschvägg med takdusch. Användbar tvättmaskin för bra hantering av tvätt. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Förråd i anslutning till bostaden.

Här bor ni centralt i Brunflo med mycket bra allmän service. Stor matbutik, konditori, frisör och butiker finns vid torget. Närhet till busshållplats med busslinje mot Östersund. Närhet till hälsocentral som har folktandvård och apotek.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.