Tingsgatan 4A, Odenslund

Slutpris

1 500 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tingsgatan 4A, Odenslund (Östersund)

Stilren och ljus 2:a i populär förening

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 253 kr

Välkommen till en rymlig och stilren 2:a i populära HSB Gullvivan där el och bredband ingår i månadsavgiften. Här har ni ”nära till allt”. På kort promenadavstånd nås gym, campus, restaurang, café, grönområden, tågstation samt Östersunds stadskärna.

Lägenheten är genomgående ljus och fin, ekparkett i alla rum utom i hall och badrum där det är klinkergolv. Väggarna har behaglig färgsättning och det finns gott om förvaring i flera inbyggda garderober. Från vardagsrummet nås balkongen som har en lugnt läge mot den lummiga innergården. Här njuter ni av solen från tidig förmiddag till eftermiddagen. Hela lägenheten känns väl genomtänkt med generös storlek på rummen och hög trivselfaktor.

En halv trappa upp finns ett rymligt förråd som hör till lägenheten. Välskött och trivsam förening med en engagerad styrelse och där det finns övernattningsrum, bastu, träningslokal, bakstuga och ett charmigt lusthus på innergården som medlemmarna kan boka.

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö där lummiga villatomter varvas med välskötta bostadsrättsföreningar. Med stora grönområden och härliga promenadstråk är Odenslund en riktig oas i närheten av stadskärnan.
Med promenadavstånd bor ni nära gym, mataffärer, restauranger, campus och stadens puls.