Rådhusgatan 61 F, Söder

Slutpris

1 075 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 61 F, Söder (Östersund)

En etta med mersmak

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  34 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  2 005 kr

Nu är det dags att höja på ögonbrynen inför denna genomgående renoverade lägenhet som erbjuder en takhöjd på 2,70 meter som ger en härlig rymd och atmosfär samt en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier. Lägenheten har ett högt vackert läge med en balkong som har fantastisk utsikt över Storsjön. Nytt modernt kök och badrum med smakfulla materialval.

Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med insynsskyddat läge. Här får ni plats för både soffa och bord och kan koppla av med en fri vy samt insynsskyddat läge. Sängen har gott om plats i den praktiska sovalkoven med tillbyggd vägg vilket avskärmar vardagsrummet på ett bra sätt. Via vardagsrummet har ni tillgång till en trevlig balkong med trallgolv och som har fantastisk utsikt över Storsjön. Möblera med bord och stolar och njut av värmen under varma dagar. Renoverat kök med plats för matbord och fullt utrustat med moderna vitvaror. Dämpade skåp och lådor och spotlights som belyser bänkskivorna. Nytt badrum med takdusch och tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder och förvaring.

Här bor ni strategiskt med gång- och cykelavstånd till allmän service, stadens puls, Jämtlands gymnasium och universitetet. Flera busslinjer stannar i anslutning till bostaden.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område