Fritzhemsgatan 61D, Frösön

Slutpris

1 040 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fritzhemsgatan 61D, Frösön (Östersund)

Storslagen utsikt med solig balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1,5 r.o.k.
 • Boarea
  44 m²
 • Våningsplan
  1
 • Månadsavgift
  2 604 kr

Välkommen till en 1:a med ett läge utöver det vanliga. Storslaget utsikt över Storsjön och Öneberget. Balkong med soligt läge mot söder där du kan njuta helt fritt utan insyn. Välplanerade ytor med sovalkov, klädkammare samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Renoverat kök med köksö som erbjuder förvaring och matplats med barstolar. Badrummet har fräschats med målade ytor.

Matvarubutik finns strax nedanför lägenheten, busshållplats längs med Fritzhemsgatan samt cykelavstånd in till centrum. Lugnt och trivsamt område som erbjuder närhet till naturen, skidbacke och cykelleder.

Boka in dig på visning redan idag!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.