Nävervägen 24C, Torvalla

Slutpris

510 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nävervägen 24C, Torvalla (Östersund)

2:a med inglasad balkong och hiss i huset

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  54 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 898 kr

Söker du ett bekvämt boende där det finns hiss, inglasad balkong och närhet till allmän service? Då är denna 2:a något för dig. Här tar du hissen till lägenheten som ligger högst upp i huset, utan direkt insyn från omkringliggande hus. Det lugna men centrala läget nära Torvalla centrum underlättar vardagen då den är en kort promenad för att gå till hälsocentral, mataffär, busshållplats och annat som centrumet har att erbjuda. För den som gillar att motionera eller bara vara ute i naturen så finns det gott om cykel- gång- och motionsvägar runt Torvalla. Stabil förening med god ekonomi och där det mesta ingår i månadsavgiften.
Välkommen på visning!

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.