Bäckvägen 6, Brunflo

Slutpris

2 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bäckvägen 6, Brunflo (Östersund)

Charmig villa på populär gata.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  94 m²
 • Tomtarea
  1 385 m²
 • Driftskostnad
  28 715 kr/år

Nu har vi förmånen att presentera detta charmiga hus byggt 1930 på stor uppväxt trädgårdstomt som har gott om plats för barnens lek och spel. Bostadshuset har genomgått stora renoveringar under nuvarande ägares omsorg och erbjuder modernt kök med golvvärme i öppen planlösning mot matrum, utbyggd farstukvist med golvvärme och bra utrymme samt nyrenoverat badrum. Här bor ni med strategisk närhet till all tänkbar service.

Välkomna in i denna charmiga villa som har ett renoverat kök att trivas i och där ni med glädje tillagar trevliga middagar med både släkt och vänner. Matrum i öppen planlösning mot köket som har plats för stort matbord. Utgång till inglasad altan mot den stora tomten med skjutbara glaspartier till passande altan samt trapp till det härliga soldäcket med utedusch. Här kan ni njuta av solen under varma sommardagar medans barnen leker på tomten. Vardagsrum för avkoppling och smakfullt renoverat badrum med duschhörna. Övre plan har två sovrum och två sovalkover. I den omdränerad källaren kan ni njuta av ett bastubad och den intresserade kan kanske utveckla den förberedd relaxavdelning. Här finns även tvättstuga med golvvärme och bakstuga. Uppvärmning med bergvärme. På fastigheten finns också carport och användbart renoverat uthus som har verkstad/ hobbylokal, bra förrådsutrymmen och gäststuga.

Här bor ni med närhet till Brunflo centrum. Här finns matbutiker, gym och hälsocentral. Flera förskolor och skola årskus F-9. I Brunflo finns också elljusspår, badhus, ishall, bibliotek, gym och restaurang. Bra bussförbindelser till Östersund.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.