Ängevägen 20, Brunflo

Slutpris

575 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ängevägen 20, Brunflo (Östersund)

Fin 2:a med uteplats mot grönområde och helt utan trappor!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  65 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 724 kr

Utan trappsteg och med uteplats som har en grönskande utsikt kan jag nu presentera en välskött och rymlig tvårumslägenhet på lugn gata i Brunflo!

Det finns ett stort kök med nymålade luckor, nytapetserade väggar och utbytta bänkskivor som erbjuder bra plats både för matlagning och matplats. Samma laminatgolv som finns i köket återkommer även i det stora vardagsrummet och i sovrummet. Från sovrummet finns utgången till uteplatsen som ramas in av en häck och har utsikt mot gångstig och ett litet skogsparti. På altanen njuter man av solen från mitt på dagen och hela eftermiddagen/kvällen. I badrummet finns allt som behövs och tvättstugan hittar ni i samma byggnad och våningsplan som lägenheten!

Riksbyggen Brunflohus nr 3 är en stabil förening med tillgång gemensam samlingslokal, cykelförråd, mek/tvätthall och bagarstuga. Området ligger lugnt till, men med direkt närhet till Hälsocentralen och centrala Brunflo en kort promenad därifrån. Till denna lägenhet finns förrådet och den närmaste tvättstugan i samma korridor som den egna entrédörren, vilket är mycket smidigt, särskilt vintertid!

Varmt välkommen till ett riktigt bekvämt boende!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.