Hornsgatan 17A, Frösön - Hornsberg

Slutpris

1 610 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hornsgatan 17A, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Låg avgift och gångavstånd till stadskärnan

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  76 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 825 kr

På utmärkt läge med bekvämt gångavstånd till mataffär, härliga promenadstråk och Östersunds stadskärna ligger denna ljusa och trevliga 3:a. Belägen i en välskött förening med låga avgifter och där stora renoveringar är utförda.

Inom den välskötta föreningen finns bl.a. hobbyrum, cykelförråd, tvättstugor och övernattningslägenhet. Här finns även en parkeringsplats med motorvärmare till varje lägenhet. På den trevliga innergården finns stor gräsmatta, träd, gungor, torkvinda och en uteplats med trädgårdsmöbler sommartid. I området finns härliga promenadstråk längs vattnet och vill ni istället njuta av en milsvid vy eller fjällutsikt kan ni ta er rakt upp på Frösöberget eller runt det om ni önskar ta en lite längre promenad. Här bor man med naturen inpå knuten och samtidigt med bekvämligheter som restaurang, café och förskolor inom några hundra meters avstånd. Vill ni ta del av allt som stadskärnan har att erbjuda så är det på gångavstånd.

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område