Fjällgatan 12B, Hornsberg

Eller högstbjudande

1 490 000 kr

Visningar
Fjällgatan 12B, Hornsberg (Östersund)

Låg avgift och bra läge på Frösön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  67 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  2 853 kr

I lunga, attraktiva Hornsberg bor ni med gångavstånd till såväl mataffär, skidbacke, båthamn och restaurang. Östersunds stadskärna med allt vad staden har att erbjuda når ni promenadvägen via gångbron.
Lägenheten, som ligger en halv trappa upp i huset, har ett ljust gavelläge med fönster i tre riktningar och en praktisk planlösning där sovrummen ligger mot den lugna innergården och vardagsrum och kök är placerade i andra delen av lägenheten.

Välskött och stabil förening med låga månadsavgifter där bredband och elabonnemang ingår och där många av de större renoveringarna är utförda såsom stambyte, fönster och fasader.

Välkommen på visning!

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  67 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  7 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

Hall: Ni välkomnas in i hallen som har ett ljusgrått laminatgolv och ljusa väggar. Klädavhängning vid hatthyllan eller i garderob som finns längre in i hallen.

Kök: Till vänster om hallen ligger köket som har inredning i björk, bänkskiva i grå laminat samt vitt/grått kakel ovan arbetsytorna. På golvet ligger matchande grått laminatgolv. Maskinellt är köket utrustat med kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Plats för matbord vid fönstret. Lampan med kopparhylla som hänger ovan matbordet kan överlåtas enligt separat överenskommelse.

Vardagsrum: Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både stor soffa och ett matbord. Fönster i två riktningar samt den öppna planlösningen mot köket ger ett bra ljusinsläpp i hela rummet. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita med undantag från ena väggen som har en fondtapet.

Sovrum 1 och 2: Båda sovrummen ligger avskilt från kök och vardagsrum, med fönster mot den lugna innergården. i hallen utanför sovrummen finns en stor garderob med skjutbara dörrar.
Sovrum 1 har plats för dubbelsäng, vita väggar och en fondvägg i grått. på golvet ligger ekparkett.
Sovrum 2 har vita väggar och ekparkettgolv.

Badrum: Badrummet har kaklade väggar och på golvet ligger klinker med golvvärme. Här finns badkar, tvättmaskin, wc-stol, spegelskåp samt handfat. Ett fönster ger bra ljusinsläpp och vädring.

TV

Com Hem/Tele2

Internet

Com Hem/Tele 2. Bredband 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Fiber finns i lägenheten så det finns möjlighet att istället ha fiber men då får man bekosta den uppkopplingen själv.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1957
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-04-01
 • Prestanda
  107 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D

Exteriör

Bilplats

I föreningen finns 25 st parkeringsplatser med motorvärmare (165 kr/mån) samt 5 st garageplatser (330 kr/mån). Till platserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. I samma hus finns gemensam tvättstuga samt hobbyrum.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 853 kr
 • Andel i BRF
  2,8509 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 190 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  476 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår vatten, värme, grundutbud kabel-tv, bredband samt de fasta avgifterna till Jämtkraft. Kostnad för den hushållsel man förbrukar läggs på månadsavgiften.

Driftskostnader
 • El
  370 kr
 • Försäkring
  141 kr

Totalt: 511 kr/mån

Driftskostnaderna är baserade på säljarens verkliga kostnader och kan variera utifrån användande och avtal.

Bostadsrätts­förening

Brf Tre Gator
 • Lägenheter
  37 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Fanjunkaren 6 i Östersunds kommun bebyggd med två flerbostadshus på adresserna Hornsgatan 11A och C samt Fjällgatan 12 A och B. Föreningen består av 37 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Renoveringar

2002-2003 Nytt yttertak
2003-2004 Stambyte, fönsterbyte
2005 Entrédörrar med portkodssystem
2012-2014 Fasadrenovering
2017 Elsanering
2021 Fiber

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Rymligt vardagsrum
Rymligt vardagsrum
Köket
Köket
Öppen planlösning mot vardagsrummet
Öppen planlösning mot vardagsrummet
Matplats i vardagsrum
Matplats i vardagsrum
Från kök mot hall
Från kök mot hall
Entré
Entré
Från hall mot sovrumsdelen
Från hall mot sovrumsdelen
Från hall mot vardagsrum
Från hall mot vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrummet
Badrummet
Mer av badrummet
Mer av badrummet
Fjällgatan 12B
Fjällgatan 12B
Gemensam grill på innergården
Gemensam grill på innergården
Planritning
Planritning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.