Fröjavägen 10D, Frösön

Slutpris

1 000 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fröjavägen 10D, Frösön (Östersund)

Fin tvårummare med stor balkong och gavelläge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  59 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 472 kr

Trivsam och välplanerad lägenhet på bekvämt cykelavstånd till stan. Här bor ni i lugna kvarter endast ett stenkast från kommunikationer och matvarubutik. Gavelläge och stora fönster gör att lägenheten känns extra stor, ljus och luftig.

En rymlig hall välkomnar er in med förvaring i flertalet garderober och plats finns för byrå och hatthylla. Direkt till höger hittar ni köket med ekluckor, svarta vitvaror och gott om plats för matbord. I det ljusa vardagsrummet ryms matsalsbord, soffa och tv-möbel. Ett flertal fönster släpper in ljus och härifrån nås den stora balkongen som rymmer både utemöbler och krukväxter. Badrummet är inrett med klinker och kakel samt utrustat med tvättmaskin. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängmöbler och flertalet garderober som underlättar förvaringen.

Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett matkällarförråd. Hushållsel ingår i avgiften. I samma hus som lägenheten är även tvättstugan belägen. Det finns 32 p-platser och 24 garageplatser, till p-platserna är det för närvarande 1 i kö.

På innergården finns lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats. Lägenheten är belägen i en välskött och stabil bostadsrättsförening i lugna kvarter med närhet till matvaruaffär, pizzeria, gym, förskola, skola och grönområden. Vintertid nås Lövstas och Frösöbergets elljusspår inom bekvämt avstånd tillsammans med utförsåkning i Ladängen och Gustavsbergsbacken. Till Östersunds centrum är det ca 3,5 km och goda bussförbindelser finns.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.