Åkerbärsvägen 31, Odensala

Slutpris

4 140 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Åkerbärsvägen 31, Odensala (Östersund)

Rymlig familjevilla i populära Odensala

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  179 m²
 • Tomtarea
  584 m²
 • Driftskostnad
  34 293 kr/år

Familjedröm i barnvänliga Odensala med direkt närhet till såväl förskola, skola, hälsocentral, mataffär, cykelvägar och härliga motions- och promenadstråk runt Lillsjön.

Villan tillbyggdes 2007 och har nu hela 179 kvm med fantastiska sällskapsutrymmen på båda planen och upp till fem sovrum. Utsidan gör er inte heller besvikna. Trädgården omgärdas av staket, är trevligt planerad och känns väldigt privat trots sitt centrala läge i villaområdet. En pergola med pallkragar ger er möjlighet att odla era egna grönsaker och alla trädgårdsredskap, cyklar m.m. har gott om plats i de generösa förrådsutrymmena.

Solläget kan inte bli bättre, ni har morgon- och förmiddagssol på framsidan av huset och i trädgården på baksidan av huset kan ni njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Inglasade uterum finns på båda sidor av huset.

Välkommen på visning!

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Trevligt och populärt bostadsområde där villorna varvas med bostadsrätter i lummig och barnvänlig miljö.
Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Här finns även en fin badplats och trevliga motions- och promenadstråk runt sjön.

Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera förskolor i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga förskolor i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kooperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan med årskurser F-6.