Mörtsjövägen 13, Stugun

Slutpris

1 525 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Mörtsjövägen 13, Stugun (Ragunda)

Strandnära och välrenoverat hus i Mörtsjön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  61 m²
 • Tomtarea
  1 512 m²
 • Driftskostnad
  20 677 kr/år

Med ett fantastiskt läge intill stranden i Mörtsjön hittar ni detta trivsamma hus som har det mesta man kan önska sig. Längst in i ett mindre fritidshusområde är denna fastighet belägen med huvudbyggnad, gäststuga, förrådsbyggnader och bastu.

Huvudbyggnaden har välutrustat kök och från matplatsen har man vacker utsikt utöver vattnet. Vardagsrummet är utrustat med braskamin som ger en extra mysfaktor och den går att elda med både ved och pellets. Sovrummet rymmer dubbelsäng och en skjutgarderob erbjuder förvaring. Hallen är stor och praktisk samt även den utrustad med skjutgarderob. Uteplatsen nås från köket och här sitter man gärna långt in på kvällarna och njuter av lugnet och utsikten över vattnet. Blir man badsugen så är sjön 50 m bort och för badkrukan finns den vedeldade badtunnan som är 2 m bort.

Tomten är skogsbeklädd och lättskött med några enstaka buskar och träd. Här finns även vackra stensättningar och en grillplats. Nere vid sandstranden finns brygga och det är sandbotten utanför och långgrunt vilket gör sjön badvänlig. I området finns även samlingslokal och vindskydd med grillplats där man brukar träffas och umgås när det inte är coronatider. För den skoterintresserade nås skoterleden lätt från fastigheten och ut på sjön.

Mörtsjön är beläget ca 7,5 km från Stugun och ca 6 mil från Östersund. I närområdet finns fina fiskevatten och för den friluftsintresserade finns gott om saker att ta sig an. I Stugun finns bra service med matbutik, bensinmack och café där ni kan stanna för en fika. Indalsälven har flera trevliga utflyktsmål. I Stugun finns också stort föreningsliv, skoterleder, längdspår och slalombacke.

Missa inte denna fastighet med fantastiskt läge!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område