Rötviken 155, Rötviken

Eller högstbjudande

295 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Rötviken 155, Rötviken (Krokom)

Trivsam fastighet i Rötviken med utsikt över sjön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  106 m²
 • Tomtarea
  800 m²
 • Driftskostnad
  35 230 kr/år

Trivsam fastighet i Rötviken med boningshus, förråd och friggebod. Här har man utsikt över sjön och ett stenkast från huset har man affär/mack som erbjuder det mesta.

Huset är ett 1½-planshus som har blivit utbyggt i omgångar. Entréplanet välkomnar med en entré där det går att hänga av sig ytterkläder och en inre hall som rymmer byrå och hallspegel. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Pricken över i:et är en vacker kakelugn (brandskyddskontroll måste göras) som pryder sin plats och samtidigt ger en extra mysfaktor. Härifrån nås även en altan som rymmer utemöbler och krukväxter. Köket har vit köksinredning och plats finns för både matbord och kökssoffa. Entréplanet rymmer också ett badrum, tvättstuga och förråd. Det övre planet bjuder på hall, tre sovrum och en liten toalett.

På fastigheten finns även en friggebod och ett förråd. Om du tar en kort promenad ner till sjön så har man gemensam grillplats. Här sitter man gärna och grillar samtidigt som man har en vacker vy över sjön. I Rötviken finns även förskola, distriktssköterska, äldreboende, räddningstjänst och ett byalag. Belysta skidspår finns med start från bygdegården och nere vid sjön finns båtplats som kan hyras. Hotagsbygden bjuder dessutom på fina fiskevatten, skoteråkning och fjällvandring i Ansättfjällen.

Varmt välkomna på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  106 m²
 • Tomtarea
  800 m²
 • Beteckning
  Skogsjö 1:25
 • Pantbrev
  190 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Entré/hall: Entrén välkomnar med en hatthylla som erbjuder avhängningsmöjligheter. Den inre hallen rymmer byrå och väggspegel. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett laminatgolv.

Kök/matplats: Köksinredningen går i vitt och erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Köksutrustningen består av ugn, spishäll, diskmaskin, fullstor kyl, fullstor frys och rostfri diskho. Plats finns för både matbord och kökssoffa. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett laminatgolv.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel. Här finns även en vacker kakelugn (måste göras brandskyddskontroll innan den kan tas i bruk) som pryder sin plats. Härifrån nås även altanen. Väggar är klädda i tapet och på golvet ligger ett laminatgolv.

Badrum: Badrumsinredningen består av en kommod, toalettstol, spegelskåp och en duschhörna. Väggar och golv är klädda i en blå plastmatta.

Tvättstuga/förråd: Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, tre högskåp samt tvättho med bänkskåp. Väggar är klädda i panel och plastmatta. På golvet ligger plastmatta. Förrådet är inrett med högskåp och väggskåp.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Fem garderober underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta. Härifrån nås även en balkong.

Sovrum: Detta sovrum rymmer säng och byrå. Två garderober underlättar förvaringen. Väggarna är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum: Detta sovrum rymmer dubbelsäng och sängmöbler. Väggarna är klädda i tapet och på golvet ligger en plastmatta.

Toalett: Liten toalett med toalettstol. Inrett med plastmatta på golv och målade väggar i vitt.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan
 • Byggår
  1925
 • Grund
  Torpargrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster & treglasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  19 454 kWh/år
 • Uppvärmning
  Luftvärmepump och el
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd

Exteriör

Uteplats

Altan

Bilplats

Finns plats på infart

Övriga byggnader

Förråd
Friggebod

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  24 326 kr
 • Vatten/avlopp
  5 394 kr
 • Sotning
  580 kr
 • Vägavgift/snö
  150 kr
 • Renhållning
  1 980 kr
 • Försäkring
  2 800 kr

Totalt: 35 230 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  333 000 kr
 • Byggnad
  207 000 kr
 • Mark
  126 000 kr
 • Värdeår
  1929
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 498 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Skogsfång Mm, 23-IM1-1894/108.1
Last: Avtalsservitut: Tåla Viss Servitutsbelastning, 23-IM1-07/128.1

Servitut

Avtalsservitut Skogsfång Mm
Avtalsservitut Tåla Viss Servitutsbelastning

Dokument

Övrig information

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En friskrivningsklausul i ett köpekontrakt innebär att en köpare inte kan ställa krav på säljaren för fel som omfattas av friskrivningen. Köparen kan t. ex. inte åberopa säljarens ansvar för dolda fel, som annars gäller i tio år efter köpet. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Rötviken 155
Välkommen till Rötviken 155
Vy från fastigheten
Vy från fastigheten
Vy mot fastigheten
Vy mot fastigheten
Vy mot infart och entrésidan av huset
Vy mot infart och entrésidan av huset
Vy mot huset
Vy mot huset
Vy mot förråd
Vy mot förråd
Friggebod
Friggebod
Altan
Altan
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Entré/hall
Inre hall
Inre hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kakelugn
Kakelugn
Kök/matplats
Kök/matplats
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Badrum
Badrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Förråd
Förråd
Övre hall
Övre hall
Övre hall
Övre hall
Toalett
Toalett
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Friggebod
Friggebod
Vy nere vid sjön
Vy nere vid sjön
Grillplats
Grillplats
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.