Gusta 605, Brunflo

Slutpris

3 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Gusta 605, Brunflo (Östersund)

Bo lantligt med närhet till Brunflo centrum med all tänkbar service.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  124 m²
 • Tomtarea
  1 416 m²
 • Driftskostnad
  45 470 kr/år

Välkomna till detta rymliga bostadshus i lantlig trivsam miljö där skog och mark ligger i anslutning till fastigheten. Bostadshuset erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med härlig rymd som inbjuder till samvaro med både släkt och vänner. Utgång till stora altan med plats för både loungemöbel och matgrupp med vacker milsvid utsikt över Brunflobygden och mot Oviksfjällen. Fantastiska förrådsutrymmen, garage och uppvärmning med bergvärme.

Entréplanet erbjuder stora sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Oviksfjällen. Praktiskt arbetskök med högblanka svarta luckor med gott om förvaringsutrymmen. De härliga öppna ytorna skapar möjligheter till större bjudningar för middagar och högtider. Central braskamin sprider en inbjudande värme i entréplanet. Utgång till stor terrass som erbjuder mycket sol och makalös utsikt. Tre sovrum, badrum och hall med klinker och golvvärme. Källarplanet har stort allrum med braskamin, renoverat badrum och tvättstuga, två sovrum och väl tilltagna förrådsutrymmen. Vattenburen golvvärme i bostadsutrymmena. Groventré mot trädgårdstomten. Rymligt garage med förrådsdel.

Här bor ni med högt vackert läge med milsvid utsikt mot Oviksfjällen. I Brunflo finns bra service med matbutiker, stor idrottsplats med fotbollsplaner, ishockeyhall och badhus. Här finns också hälsocentral och folktandvård. Bra bussförbindelser till Östersund.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.