Villavägen 17, Brunflo

Slutpris

3 550 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Villavägen 17, Brunflo (Östersund)

Charmig villa på populär gata!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  162 m²
 • Tomtarea
  2 003 m²
 • Driftskostnad
  44 233 kr/år

Välkommen till Brunflos trevligaste villagata och detta charmiga bostadshus med anor från 1912 . Bostadshuset svämmar över av vackra detaljer och snickarglädje som gör att ni kommer att trivas ypperligt med huset karaktär och härliga ytor för trivsel och umgänge. Huset ligger i ett barnvänligt och populärt område på uppväxt plan trädgårdstomt med bäcken porlandes bredvid husknuten. Här värmer solen härligt under sommarmånaderna.

En rymlig och charmig familjevilla som erbjuder stora härliga sällskapsytor ytor och flera rum där hela familjen och gäster får plats. Modernt trivsamt kök som har vedspis som sprider en härlig värme och har plats för stort matbord i matsalsdelen. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum som har skjutbara glaspartier där gränsen mellan inne och ute är som bortsuddad. Här kan man njuta av middagar och umgänge under dygnets sista soltimmar. Relax/ tvättstuga med golvvärme. Stora förrådsutrymmen och passage till isolerat dubbelgarage med golvbrunn och en fjärrstyrd garageport. Övre plan har fyra sovrum, stort badrum med duschhörna och badkar samt hall med möjlighet till trivsam avkoppling eller spelhörna. Genomgående lantlig stil med vacker målad interiör i med målade spegeldörrar och spröjsade målade dubbelfönster. Tillbyggd stor lokal på 60 m2 som kan användas för hobbyverksamhet, gästlägenhet eller förråd.

Huset ligger med närhet till Brunflo centrum. Här finns matbutiker, gym och hälsocentral. Flera förskolor och skola årskus F-9. I Brunflo finns också elljusspår, badhus, ishall, bibliotek, gym och restaurang. Bra bussförbindelser till Östersund.

Välkommen!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.