Smultronvägen 24, Odensala

Slutpris

3 251 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Smultronvägen 24, Odensala (Östersund)

Bo i trivsamt lugnt område med närhet till förskola och skola.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  142 m²
 • Tomtarea
  427 m²
 • Driftskostnad
  37 056 kr/år

Bostadshus med bästa läge i barnvänligt attraktivt område som har flera förskolor och skolor i närområdet, praktisk service som matbutik och hälsocentral samt närhet till både strövområden och elljusspår för sommar/ vinteraktiviteter. Bostadshuset har stora sällskapsutrymmen med trevligt kök med generösa fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Matrum och vardagsrum i öppen planlösning samt inglasad altan med skjutbara glaspartier till stort soldäck med mycket eftermiddagssol.

Välkomna in i detta bostadshus som erbjuder rymligt kök samt matrum och vardagsrum där det finns gott om plats för trevliga middagar med både släkt och vänner. Kök som har moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Vardagsrum och matrumsdel med öppen planlösning och mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till härlig inglasad altan med skjutbara glaspartier som står öppen från tidig vår till långt in på hösten. Skjutbara glaspartier till soldäck som erbjuder rikligt med sol. Entréplanet har också ett sovrum/ kontor, badrum och tvättstuga. Övre plan har tre rymliga sovrum där master bedroom har praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Badrum med duschvägg. Källarplanet har gillestuga med öppen spis, stor tvättstuga/ relax med bastu, sovrum samt fantastisk förrådsutrymmen.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.