Fyrås 510, Fyrås

Slutpris

770 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fyrås 510, Fyrås (Strömsund)

Praktisk enplansvilla i trivsamma Fyrås!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  99 m²
 • Tomtarea
  1 736 m²
 • Driftskostnad
  38 424 kr/år

Här bor ni lantligt i en praktisk enplansvilla som bjuder på sällskapsytor i vardagsrum, rymligt kök, tre sovrum och tillhörande garage med förrådsdel. Detta boende passar de som vill bo nära naturen men för den delen ändå bara ha Hammerdal 10 minuter bort.

Huset har en välkomnande entré med brokvist som tar er in till en rymlig och luftig hall med goda förvaringsmöjligheter. Det trivsamma köket har luckor och lådfronter i gedigen furu och gott om förvaring finns i skåp och lådor. Här ryms både ett större matbord och kökssoffa om så önskas. Intill köket finns tvättstugan med flertalet skåp och arbetsbänk. Badrummet är rymligt och har delvis ny inredning.

Det stora sovrummet har en egen klädkammare som är inredd med garderob, hylla och klädstång. Här finns också en altandörr som tar er till den inglasade uteplatsen. Gott om plats finns för utemöbler och krukväxter. De övriga två sovrummen rymmer säng och sängmöbler.

Trädgården är lättskött med gräsmatta och ett vackert körsbärsträd. Här finns stora ytor för att sparka boll eller andra utomhusaktiviteter. Garagedelen har gjuten platta och i anslutning finns en stor förrådsdel som rymmer det mesta. Fiber är indraget.

Fyrås har en aktiv byförening som driver slalombacke, elljusspår, dansbana och föreningshus. Fyrås ligger ca 7 km söder om Hammerdal och ca 6,5 mil norr om Östersund.

Välkommna!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Fyrås är en by i Hammerdals distrikt (Hammerdals socken). Fyrås ligger ca 1 mil söder om Hammerdal i riktning mot Östersund De tätbebyggda delarna av byn har avgränsats till en småort. Fyrås ligger strax nordväst om byarna Solberg och Viken. Dessa två byar, som också ibland räknas till Fyrås, gränsar i sin tur till Fyrsjön. Fyrås är en levande byggd och här finns förskola för de mindre barnen.